معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / راه ساده افزایش شیر مادر را از طب سنتی بیاموزید ….
افزایش شیر مادر
افزایش شیر مادر

راه ساده افزایش شیر مادر را از طب سنتی بیاموزید ….

راه ساده افزایش شیر مادر را از طب سنتی بیاموزید ….

 

شیر مادر چیست ؟

 

شیر مادر، شیری است که از پستان جنس زن انسان برای فرزندش بدست می‌آید. شیر خوراک نخستین نوزاد تازه به دنیا آمدهٔ انسان است پیش از آنکه بتواند مواد خوراکی دیگر را بخورد یا هضم کند نوزاد کمی که بزرگتر شد ممکن است یا به خوردن شیر به صورت مستقل ادامه دهد و یا آن را در ترکیبی با خوراکی‌ دیگر بخورد

 

افزایش شیر مادر

 

خوردن آب دم کرده ۵ تا ۱۰ گرم تخم شوید در یک لیتر آب، روزانه ۲ تا ۳ فنجان بعد از هر غذا مؤثر است

خوردن میوه و برگ کوله خاس با آب انگور مؤثر می باشد.

ارد کنجد را در شیره انگور حل کرده خوب هم بزنید و بنوشید و یا ضماد کنید.

خوردن ریحان به صورت خام یا دم کرده، ۲۰ تا ۵۰ گرم آن در یک لیتر آب نیز مفید میباشد.

مقداری از صمغ انجدان را در سکنجبین حل کرده و تناول کنید و یا تخم شربتی یا شاخ و برگ کوبیده آن را به صورت ضماد مصرف کنید.

مقدار ۲ قاشق مرباخوری از گیاه شیرین بیان را در یک لیوان آب جوش دم کرده و پس از صاف میل کنید.

مقدار نیم قاشق چایخوری از پودر برگ گیاه قاصدک را در یک استکان آب جوش دم کرده وبا شکر صبح ،ظهر وشب میل کنید

خوردن آب جوشانده برگ درخت نان و یا آب دم کرده اکلیل الملک با انجیر و عسل مفید میباشد.

نشاسته گندم را با پودر رازیانه پخته و تناول کنید، البته مصرف برگ درخت زبان گنجشک تلخ نیز مفید است

ریشه توت کاغذی با گوشت پخته و به صورت سوپ مصرف شود

اگر غازیاق را به شکل ضماد روی پستان مادران شیرده بگذارید شیر آنها را زیاد می کند. توجه داشته باشید که خوردن میوه آن، انسان را عقیم می کند.

خوردن کاهو با سکنجبین برای ازدیاد شیر بسیار ه مقدار ۳۰ تا ۴۰ گرم برگ گزنه و ریشه آن را در یک لیتر آب ده دقیقه جوشانده و مدت ۴۸ ساعت بین غذا مصرف کنید.

بیست گرم از تخم سنبل ختایی را در یک لیتر آب به صورت دم کرده و ۲۰ گرم ریشه آن را در یک لیتر آب به صورت جوشانده مصرف کنید.

دم کرده تخم هویج به مقدار یک قاشق قهوه خوری در یک فنجان آب جوش و ماءالشعیر همراه با شربت نیلوفر مفید است.

مالیدن آب بادیان و یا تخم شربتی همراه با شاخ و برگ کوبیده آن بر روی سینه  مفید است.

خوردن زیره سبز همراه با آرد برنج و شیر و به صورت حریرہ، ھم چنین مخلوطی  از شیر با دانه خشخاش و بادام خیسانده مفید است.

شقاقل، گل پنیرک، تخم شاهی، تخم ترب، زیره سبز، تخم شوید و تخم پنیرک را به نسبت مساوی و با مقداری شکر و مقداری آرد برنج بپزید تا به صورت حلوا درآید، سپس هر روز در سه مرتبه و در هر مرتبه به مقدار سه قاشق مربا خوری میل کنید.

تخم شلغم، تخم ترب، تخم شوید، تخم تره، تخم پیاز، تخم شاهی، بادیان، تخم خشخاش، تخم کاهو، انیسون و زنیان از هرکدام مقدار کمی و مقداری گندم بوداده، شاه دانه خام، مغز پسته، مغز بادام، مغز فندق و مغز گردو را آسیاب کرده، با نیم کیلو آرد برنج مخلوط کرده، با شیر و شکر پخته گهگاه میل کنید.

آش رشته را با عدس، اسفناج و کشک تهیه کرده، میل کنید.

گندم بوداده را با دانه های کنجد، تخم خشخاش و نبات پودر شده مخلوط کرده، میل کنید.

هر روز مقداری کاهو با سرکه شیره میل کنید.

عصرها ۲۵۰ گرم سرکه شیره را با آب مخلوط کرده، میل کنید.

با سلمه تره، شنگه، غاز یاقی و برنج، سبزی پلو تهیه کرده، میل کنید

صد و پنجاه گرم خارخاسک را در یک کیلو شیر گوسفند بجوشانید و بگذارید خشک شود، سپس دوباره بجوشانید و بگذارید خشک شود و برای بار سوم نیز این عمل را تکرار کنید، بعد با نبات مخلوط و بکوبید، هرروز به مقدار ۳ قاشق میل کنید. • شاه دانه خام، تخم خشخاش، شیرزاد و کنجد از هرکدام ۱۵۰ گرم را همراه با ۳۰۰ گرم گندم بو داده، آسیاب کنید و هم وزن آنها قند یزدی آرد شده اضافه کنید. هر روز به مقدار ۳ قاشق غذا خوری صبح، ظهر و عصر میل کنید.

هر روز مقداری هویج را آب پز کرده، میل کنید، یا آب هویج بنوشید.

هر روز صبح، ظهر و شب بعد از هر غذا یک استکان نوشابه کومبوچا را با یک استکان عرق رازیانه مخلوط کنید و بنوشید

همچنین ببینید

آلرژی در نوزادان

معمول ترین غذاهای آلرژی زا چه هستند؟

معمول ترین غذاهای آلرژی زا چه هستند؟ بدون شک شیرگاو معمولترین ماده  غذایی آلرژی زاست. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *