معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / راه های افزایش اشتها در طب سنتی چیست؟
اشتها
اشتها

راه های افزایش اشتها در طب سنتی چیست؟

راه های افزایش اشتها در طب سنتی چیست؟

درمان گیاهی افزایش اشتها

  • برای افزایش اشتها سیاهدانه، زیره  سبز و زیره  سیاه را به نسبت مساوی مخلوط و بجوشانید، به مدت سه روز و روزی سه مرتبه یک استکان آب آن رابنوشید 
  •  بابونه  شیرازی، آویشن شیرازی و تخم چمن از هر کدام ۱ مثقال بجوشانید بعد آب آن را با نبات شیرین کنید و بخورید.
  •  هر صبح ناشتاگز علفی و گز خونساری را با هم بجوشانید و بخورید
  • بیست گرم ساقه های گلدار و خشک، پونه کوهی را در یک لیتر آب جوش ۱۲ دقیقه دم کنید. بعد ان را صاف و با عسل شیرین کنید. قبل از هر غذا یک فنجان بنوشید.
  • سه شب هر شب ۱۵۰ گرم کشمش سبز بدون ذم را در آب خیس کنید. صبح روز بعد ناشتا بخورید.
  • نبات مصری، نبات لاهوری و نبات یزدی زرد را مساوی بسایید و روزی سه مرتبه هر بار سه مثقال آن را بخورید.
  • برگ چمن تازه رادم کنید و ابش را بخورید.
  • برگ ترب را با غذای روزانه میل کنید.
  • یک پیاز را چند قسمت کنید و در سه فنجان آب بجوشانید تا یک فنجان آب باقی بماند و ناشتا بنوشید.
  • دویست و پنجاه گرم اب لیمو را با مقداری قند بجوشانید و آن را قوام آورید و به مرور میل کنید.
  •  به ترش و شیرین را بدون پوست و تخم، آبش را بگیرید. یک پنجم آب، قند به ان اضافه کنید و آن را قوام آورید و به مرور بنوشید.
  • یک شلغم را در خمیر بگیرید و در تنور یافر خوراک پزی بپزید و بخورید.
  •  صبح ناشتادانه های انگور فرنگی را با شکر ولی بدون هسته بخورید.
  •  چند گنجشک را بکشید و تمیز کنید. آن را در کیسه ای بیندازید و در یک لیتر اب گذاشته و بجوشانید تا پخته شود و تا گرم است مقداری زیره  سیاه در آب آن بریزید و بخورید.
  •  گوشت گوجه فرنگی را در ماست خرد کنید و در یخچال نگهدارید،در روز قبل از غذاهای روزانه بخورید.
  •  تخم کرفس را نرم بکوبید و در پارچه ای بپیچید و در آب انگور بیندازید. مدتی صبر کنید بعد آن مایع را بنوشید.
  •  تخم کاسنی و رازیانه را بجوشانید و آبش رابنوشید دو مثقال تخم تره و ٢ مثقال تخم مورد رامخلوط کنید و بعد بکوبید و بخورید.
  •  سیر را خوب در دهان بجوید تا با بزاق دهان مخلوط شود و بخورید. ه قبل از هر غذا پیاز را در سالاد بریزید و مقداری از آن را بخورید.
  •  جوزبوا، بسباسه، دارچین، فلفل، سعد کوفی، سنبل و آمله ی مقشر را با شکر مخلوط و بکوبید. هرصبح و عصر هر مرتبه یک قاشق چای خوری بخورید. ضمنا باید پرهیز کنید از دخانیات، مشروبات الکلی، گرما، آب خوردن بعد از غذا، پنیر تازه، توت ترش، پسته وحشی، نوشابه ها، مغز بادام کهنه برای بهبودی سریع تر از خوردنی هایی مانند زردآلو، پرتقال، لیمو، سیب درختی، خربزه، زالزالک، یپفروت، ترنج قبل از غذا، دارابی قبل از غذا، انجیر قبل از غذا، گرمک قبل از غذا، هلو، به شیرین خام، گلابی، تو سرخ، گوجه فرنگی، کلم، شلغم سفید پخته، هویج، چغندر، کاهو، بامیه، کرفس، مرزه، جعفری، ترشک، ترخون، کاهو با سرکه، موسیر، بادنجان، پیاز خام، شاه تره، ترشی پیاز باغذا، ترشی سیر باغذا، تره، تخم ترب، تخم مرزه، تخم کرفس، زعفران، جویدن سقز، بیدمشک، رب غوره، گلپر با ترشیجات، گلپر با غذا، آناناس، سرکه با غذا، دوغ، گشنیز، نمک، خاکشیر، عرق بهار نارنج، سالاد کاهو، کمپوت همه نوع، تمشک ، آب جوشانده مشک ترامشیع، شربت به لیمو، آرتیشو، آب سماق، بادیان، شربت به، زردچوبه، آش شلغم، زیره بیشتر استفاده کنید.

همچنین ببینید

کاهش فشار خون

باگیاهان دارویی فشار خون را کاهش دهید!!

باگیاهان دارویی فشار خون را کاهش دهید!! نسخه ترکیبی  کاهش قند خون ۱. تخم شوید …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *