معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / را های تشخیص ماهی تازه و طرز تهیه آن …
ماهی تازه
ماهی تازه

را های تشخیص ماهی تازه و طرز تهیه آن …

را های تشخیص ماهی تازه  و طرز تهیه آن …

 

دراینجا طرز تهیه غذاهایی آموزش داده شود که از ماهی دریای جنوب تهیه می شوند؛

زیرا ماهی یاد شده با روش بخارپز بسیار خوشمزه تر و خوش طعم تر می شوند و انسان از مصرف آنها بیشتر لذت میبرد؛

و همین لذت بردن عامل مهمی است برای پیشگیری از انواع بیماری و کسالت روحی و جسمی !

از بین ماهی شمال تنها ماهی کفال برای بخارپز کردن مناسب است.

 

ویژگی ماهی تازه 

 

مسأله  مهمی که در اینجا در ارتباط با خرید ماهی باید متذکر شوم این است که هنگام خرید دقت شود 

 ماهی کاملاً تازه و شاداب باشد.

 چشم ماهی کاملاً شفاف و برجسته باشند.

 آبشش  ماهی صورتي خوش رنگ باشند.

ماهی بوی بد نداشته باشد.

 بدن ماهی کاملاً سفت و پر و برجسته باشد و اثر انگشت روی آن نماند.

 وقتی ماهی را از وسط می گیریم، سر و ذم آن زیاد به پایین آویزان نشود.

بهتر است ماهی های چاقی و توپر را انتخاب کنیم.

 

 بخار پز کردن ماهی 

 

با بخارپز کردن این نوع ماهی غذا بسیار معطر و خوش طعم و خوش رنگ می شود.

 برای بخارپز کردن ماهی نیاز به ادویه  مخصوصی داریم که عبارتند از:

هل سبز 25 گرم

زیره سبز و سیاه از هر کدام 25 گرم

دارچین آسیلب شده 50 گرم

زردچوبه ساییده 50 گرم

زنجبیل ساییده 20 گرم

زعفران ساییده 10 گرم

میخک ساییده 1 قاشق چای خوری کوچک

فلفل سیاه 10 گرم

 

طرز تهیه ادویه مخصوص ماهی

 

همه ادویه جات ذکر شده را آسیاب کرده و با هم خوب مخلوط کنید و در یک نمک دانی که سوراخ  گشاد دارد بریزید و سپس مورد استفاده قرار دهید. غذاهایی که با ماهی جنوب تهیه می شوند بسیار لذیذ هستند و سفره با این گونه غذاها جلوه  خاصی پیدا می کند. غذاهای دریایی از املاح گوناگون و انواع ویتامین برخوردار هستند و ارزش غذایی خوبی دارند و سلامتی و تندرستی انسان را به ارمغان می اورند. این غذاها همچنین عاملی هستند برای سلامت قلب و عروق و کارکرد خوب آنها. 

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *