معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / را های درمان تب حصبه چیست؟
تب حصبه
تب حصبه

را های درمان تب حصبه چیست؟

را های درمان تب حصبه چیست؟

تب حصبه 

خوراگی هایی که به درمان تب حصبه کمکمیکنند عبارتند از: آب عناب، آب گرمک، آب لیمو شیرین، آب شاه تره، آب گل بنفشه، آب هندوانه با سکنجبین، عرق کاسنی، چهار عرق سرد، دوغ و شیرخشت،

درمان گیاهی تب حصبه

ضمناً به عنوان درمان می توانید اسپرزه را در پارچه ریخته و بیخ آن را ببندید و در آب سرد اندازید و موقع خشک شدن لبهای بیمار، با آن لب و دندان او را آغشته کنید و به او آب لیمو شیرین هم بدهید.

جو، تخم خرفه، تخم کاسنی، تخم خیارین و تخم کاهو از هر کدام ۶ مثقالی به اضافه  عناب نیمکوب ۳۰ مثقال را مخلوط کنید و کاملاً بجوشانید بعد صاف کنید و آب آن را سه روز، هر روز سه بار، بخورید و در ۲۴ ساعت، هر ساعت به ساعت دو عدد لیمو شیرین هم بخورید.

چهل مثقال، تخم کاهو سفید را نرم کنید و با ۱۸ مثقال گل بنفشه بجوشانید بعد در با ظرف را ببندید و بگذارید سرد شود سپس صاف کنید و آب آن را در ۲۴ ساعت، بیست و چهار مرتبه بخورید.

کافور قیصوری را در کپسولهای ۲۵۰ خالی ریخته و روزی دو عدد به نوبت در حلقی گذارده و همراه با آب کاسنی بخورید.

گل بنفشه، پرسیاوش، گل زوفا، شیرخشت و عناب از هر کدام ۱۰ گرم، سه پستان ۵ گرم، مخلوط و بجوشانید، آب آن را بنوشید بعد روغن بادام شیرین ۳۰ گرم، را جهت لینت مزاج بخورید.

پنجاه گرم مغز فلوس، ۳۰ گرم شیرخشت، ۳۰ گرم ترنجبین، ۱۵ گرم عناب نیمکوب شده را جوشانده و صاف کنید و آب آن را با ۲۰ گرم روغن بادام شیرین مخلوط کنید و در طول روز بخورید.

پنجاه گرم جو، ۵۰ گرم لاکتوز، ۱۰ گرم عناب نیمکوب شده را در یک لیترونیم آب بجوشانید و روزی هشت مرتبه هر بار یک استکان آب آن را جهت رفع تشنگی، به بیمار بخورانید.

از شب ۹ تا ۱۴ که بیماری شدت دارد، شبی ۵مثقال ترنجبین را شیره کشیده، عوض غذا به بیمار بدهید و صبحها پس از خوردن شیر به فاصله  ۲ ساعت، ۱۰ مثقال شیرخشت در آب حل کنید و قاشق قاشق به مرور به او بدهید.

در روزهای ۱۰ و۱۱ و ۱۲ هر روز ۱۰ مثقال، شیرخشت را در آب هندوانه حل کنید و به بیمار بدهید.

تخم گشنیز، تخم خیارین، عناب، گل نیلوفر و گل پنیرک از هرکدام ۴ مثقال، گل بنفشه، خارخاسک، تخم کاهو و خاکشیراز هر کدام ۲ مثقال همه را جوشانده و صاف کرده، سپس ۱۰ مثقال مغز فلوس را در آن شیره بکشید و روز چهارم و روز هشتم، به بیمار بدهید.

زردآلو خشک شده پخورید و فوراً پس از آن آب گرم را با عسل مخلوط کرده، بخورید و قی کنید تا اخلاطی که باعث تب شده بیرون آید و تب قطع شود.

اسپرزه را در آب ریخته و خوب به هم بزنید، باید مدتی بماند تا لعاب دهد، بعد لعاب آن را با عرق بید و مقداری قدومه مخلوط کرده و هر ۱۵ دقیقه دو، سه قاشق به او بدهید.

برگ اکالیپتوس را بجوشانید و آب آن را بخورید.

روزی پنج عدد خیار را از وسط دو نیم کنید و تخمهای آن را بتراشید و با فشار آب ان را گرفته و بخورید.  

هر روز ۱۸۰ گرم آبلیمو شیرین را به تنهایی و یا با آب پیاز و سیر، یا آب هویج و یا آب شلغم خام مخلوط کنید و بخورید 

همچنین ببینید

جو سياه و يولاف (جو دوسر)

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی جو سياه و يولاف (جو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *