معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / راه هایی که سریعا بوی سیر را از بین می برد!
رفع بوی سیر از دهان
رفع بوی سیر از دهان

راه هایی که سریعا بوی سیر را از بین می برد!

راه هایی که سریعا بوی سیر را از بین می برد!

رفع بوی سیر از دهان

اگر میل دارید پس از خوردن سیر دهان تان بویی ندهد، پس از مسواک دندان ها و شستن دهان، میخک یا جوز بویای خشک یا چای خشک یا کلم یا قهوه بوداده یا گشنیز یاریحان یاسبزیجات دیگر را در دهان بجوید.jamnewsimage12524800

چگونه بوی سیر را از بین ببریم؟

بهترین و موثرترین راه خلاص شدن از دست بوی سیر، نخوردن سیر است. اگر می خواهید اصلاً بوی سیر ندهید، نباید سیر بخورید. اما با توجه به ارزش غذایی بالا و خواص فراوان سیر، مصرف آن بسیار مفید است و نباید از برنامه غذایی افراد حذف شود، بنابراین می توانید برای کاهش بوی آن از راهکارهای زیر استفاده کنید. فراموش نکنید که شما هرچه قدر هم که تلاش کنید بوی سیر را در دهان خود از بین ببرید، همچنان از طریق ریه های شما منتشر می شود. به همین جهت نیز راهکارهایی که به شما معرفی می کنیم فقط بوی سیر را کاهش می دهند و آن را به طور کلی از بین نمی برند.

راهکارهایی برای از بین بردن بوی سیر:

موثرترین راه از بین بردن بوی سیر این است که ترکیبات سولفوری مولد این بو را از دهان حذف کنید. این کار را می توانید با مسواک زدن، استفاده از نخ دندان و دهان شویه انجام دهید. همچنین باید زبان خود را حتماً مسواک بزنید. این کار برای از بین بردن بوی سیر بسیار مهم است. سایر راهکارهایی که به شما معرفی می کنیم نیز می توانند کمک کنند. شما می توانید از این راه ها قبل یا بعد از مسواک زدن یا استفاده از نخ دندان استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که حذف ترکیبات سولفوری باید حتماً صورت بگیرد و این راه ها را نمی توان جایگزین حذف ترکیبات کرد. اگر شما بدون اینکه ترکیبات سولفوری را از بین ببرید، از راه های زیر استفاده کنید، اقدامات شما در کاهش بوی سیر تأثیر چندانی نخواهند داشت.

لیموترش:

استفاده از لیموترش در کاهش بوی سیر بسیار موثر است. لیمو همچنین می تواند باکتری های مولد بوی بد دهان را از بین ببرد. سعی کنید بعد از خوردن سیر یک تکه لیموترش را در دهان خود بگذارید و بمکید. همچنین اگر دست شما بوی سیر گرفته است، می توانید با استفاده از آب لیمو، این بو را از بین ببرید.

جعفری:

در بسیاری از مواقع، سرآشپزها در کنار سیر از جعفری نیز برای پخت غذا استفاده می کنند، زیرا جعفری بوی سیر را کاهش می دهد. می توانید برای کاهش بوی سیر، بعد از مصرف آن مقداری جعفری خام بجوید.

چای:

چای، خصوصاً چای سبز و چای نعناع، حاوی پلی فنول است. پلی فنول ترکیبات سولفوری که سیر ایجاد می کند را از بین می برد. سعی کنید هنگام خوردن سیر یا پس از آن چای بنوشید.

هل، نعناع، رازیانه و میخک:

این دانه ها و گیاهان معطر می توانند مانند جعفری بوی سیر را کاهش دهند.
استفاده از لیموترش در کاهش بوی سیر بسیار موثر است. لیمو همچنین می تواند باکتری های مولد بوی بد دهان را از بین ببرد

شیر:

در مطالعاتی که در سال 2010 صورت گرفت ثابت شد که مصرف شیر می تواند بوی سیر را کاهش دهد. محققان معتقدند که چربی موجود در شیر تأثیر ترکیبات سولفوری را در دهان کاهش می دهد. در نتیجه تأثیر شیر پرچرب در این خصوص بیش از شیر کم چرب است.

آدامس بدون قند:

جویدن آدامس می تواند بوی سیر را بپوشاند و درعین حال تکه های سیر را که بوی سیر را منتشر می کنند از بین دندان های شما خارج کند.

همچنین ببینید

اعتیاد به مواد مخدر

چگونه از اعتیاد به مواد مخدر رهایی یابیم؟ (قسمت دوم)

چگونه از اعتیاد به مواد مخدر رهایی یابیم؟ احتمال اعتیاد  در صورت مصرف مقدار کمی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *