معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / رفع عطش در فصل گرما با سرکه انگبین….
سرکه انگبین
سرکه انگبین

رفع عطش در فصل گرما با سرکه انگبین….

رفع عطش در فصل گرما با سرکه انگبین…. 

سرکه انگبین 

 

سرکه انگبین همان سرکه انگور و عسل است که در گذشته های بسیار دور عسل را در زبان فارسی” انگبین ”و بعد ها این شهد شفابخش را که از زبان عربی گرفته شده است را جایگزین نام انگبین نمودند، در حقیقت این ترکیب که شربتی شفابخش و گواراست در گذشته نیز مورد توجه اطبای سنتی بوده و همچنان امروزه نیز مورد استفاده قرار می گیرد و برای بسیاری بیماری هایی مناسب است. این نوشیدنی یکی از نوشیدنی های قدیمی ایرانی است, در ادامه خواص درمانی ، طرز تهیه و روش مصرف را توضیح خواهیم داد . امید است مورد توجه شما کاربران عزیز دانشنامه پزشکی قرار گرفته و ما را از دعای خیر خود فراموش نکنید.

شکر قهوه ای: ۴ پیمانه

سرکه سیب1/2 پیمانه

عرق نعناع: ۱ پیمانه

روش تهیه سرکه انگبین:

تمام مواد را با هم در ظرفی ریخته و هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند و با حرارت بسیار کم و ملایم حدود ۲ الی ۳ ساعت می پزیم تا قوام بیاید و کمی غلیظ شود. وقتی که شربت آماده شد اجازه می دهیم خنک شود و در ظرف مورد نظر می ریزیم.

طبع و خواص نوشیدنی:

گرم و تر – مفید برای کبد و تصفیهٔ خون

خواص درمانی سرکه انگبین

کاهش چربی خون
بازکننده عروق و ضد انسداد
مفید برای کبد و گوارش
درمان نفخ معده
مفید در درمان مشکلات گوارشی
مفید برای افراد دارای کبد چرب
مفید برای رفع عطش در فصل گرم
مفید برای افراد صفراوی مزاج

همچنین ببینید

جوش های پوستی مزمن

با داروی ضد جوش های پوستی مزمن آشنا شوید…

با داروی ضد جوش های پوستی مزمن آشنا شوید… درمان جوش صورت آکنه یا جوش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *