معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / رنگ پوست و رنگ موی نوزاد
رنگ پوست و رنگ موی نوزاد
رنگ پوست و رنگ موی نوزاد

رنگ پوست و رنگ موی نوزاد

رنگ پوست و رنگ موی نوزاد

رنگ پوست نوزاد

هنگام استفاده از مواد خوراکی بزرگترین اثری که در نوزاد مشاهده خواهیم کرد تغییرات رنگ او خواهد بود. همان گونه که انتظار میرود آرزوی هر مادری است که نوزادش سفید و خوش رنگ و زیبا شود. اصولا رنگ پوست نشانه سلامتی است و حتی میگویند پوست ایینه تمام نمای کبد است. این حرف صحیح است بنابراین برای این که فرزندانتان رنگ و روی خوبی داشته باشند و کبدشان هم سلامت باشد، هنگام آبستنی به سراغ دوستان کبد، از جمله روغن زیتون بروید. مصرف روغن زیتون رنگ مادر را سرخ و سفید و کبد مادر و کودک او را در سلامت کامل نگاه می دارد. غیر از زیتون، روغن ماهی، خیار، کاهو، کاسنی، هویج، شیرخشت، ترنجبین، گزانگبین (گز خونساری)، بیدخشت، شکر تیغار، عناب و سیب درختی قرمز که با پوست جویده شود برای خوش آب و رنگ کردن نوزاد فوق العاده مؤثر می باشد،نعنا مخصوصاً دم کرده آن بهترین دوست کبداست.خوردن غذاهای مانده و فاسد مخصوصاً غذاهای گوشتی که تولید مسمومیت میکند، رنگ نوزاد را تیره، خفه و مایل به زرد می نمایند. پرخوری، علاقه زیاد به خوردن و غذای یکنواخت نیز تأثیری شبیه به مصرف غذاهای فاسد و مانده دارد که اثر بدی بر روی چهره نوزاد خواهند گذاشت.

استنشاق دود زغال و افراط در کشیدن دخانیات، تنفس در اتاق های پرجمعیت نیز در تیرگی پوست نوزاد دخالت دارند و روی این اصلی توصیه می شود که خانم های باردار از استعمال دخانیات خودداری کنند و حتی از کسانی که دخانیات مصرف میکنند دوری کنند و شبها پنجره اتاق را باز گذارده و هوای آزاد استنشاق کنند. خانم های باردار نباید شبها در اتاقی که گلدان گیاه طبیعی در آن هست یا نزدیک به پاسیو و بخوابند.خوردن میوه ها و سبزی های تازهای که ویتامین C دارند در رنگ اطفال فوق العاده مؤثر بوده و آنان را زیبا می کند. یکی دیگر از غذاهایی که در خوش آب و رنگی پوست تأثیر دارد پستان حیوانات می باشد، زیرا پستان ها دارای غددی هستند که ترشح مردانه داشته و برای زنان و دختران عوارض این ترشح را ندارند یعنی منافعش را به دنبال دارند. خوردن کباب دنبلان در خوش آب و رنگی مفید است ولی نباید در خوردن آن افراط شود (این ماده غذایی به علت مسایل مذهبی در بین مسلمانان طرفداری ندارد)

رنگ موی نوزاد

یکی دیگر از مواردی که خوردن مواد غذایی می تواند بر آن مؤثر باشد رنگ مو است. نکته قابل توجه این که رنگ گیسو ارتباط مستقیم ہارنگ پوست دارد. کسانی که هم و یا بور دارند رنگ پوستشان سفید است و کسانی که موی سرخ دارند رنگ پوستشان سفید رنگ پریده می باشد و نیز کسانی که و یا بدنشان مشکی است رنگ چهره آنها گندمگون و یا سیزه نمکی است. از طرفی نکته قابل توجه دیگر این که رنگ مو با امراضی که شخص بعداً به آنها مبتلا می شود ارتباط دارد. مثلاً ورم کیسه صفرا در بین خانم های بور بیشتر دیده می شود. کودکانی که موی مشکی دارند مقاومتشان در مقابل بیماری ها زیادتر از دیگران است و کسانی که موی بور دارند. و نشان اغلب خشک است و زود پرچین و چروک همگی شود و اشخاصی که موی مشکی دارند. صورتشان اغلب چرب و مرطوب اینگونه موها میریزند.همانطور که ذکر شد کسانی که موی مشکی دارند پوست بدنشان می توان اذعان کرد  هر کس چربی پوستش زیادترمویش مشکی تر خواهد بود. این چربی در حقیقت روغن نیست بلکه ماده ای است که در اثراشعه مادون قرمز و حرارت آفتاب تبدیل به ویتامین d میگردد. پس برای مشکی شدن موی نوزاد، ویتامین D لازم است و مادری که می خواهد فرزندش دارای موی مشکی و پوست نرم باشد باید از حرارت آفتاب استفاده کامل نماید. ضمناً بایداز مواد غذایی دارای  ویتامینها هستند و همچنین از سبزیهایی که از صبح تا شب در مزرعه زیر نور آفتاب هستند، در صورت تازه استفاده کند. این گونه اطفال هنگام تولد بدنشان چربی فراوان دارد و دلیل آن این است که موهای مشکی آنها کلسیم و فسفر زیاد دارند و محکم تر می باشند.علاوه بر ویتامین D، گوگرد و منگنز نیز برای مشکی شدن مو لازم هستند. بنابراین باید از دارای مواد گوگردی هستند نیز استفاده کرد. خوشبختانه گوگرد در اغلب غذاها، مخصوصا در پیاز، سفیده تخم مرغ، کلم، خیار و ترب به مقدار کافی موجود است. وقتی آفتاب به بدن نرسد و عوامل تولید ویتامین فراهم نباشددر صورتی که مادران خواهان موهای خرمایی رنگ برای طفل خود باشند باید به مقدار زیاد ازویتامین خصوصاً ویتامین A استفاده کنند.اگر به هر دلیلی ویتامین D به جنین نرسد موهای او بور خواهد شد. که دلایل آن می تواند: ۱- استحمام زیادو از بین رفتن چربی بدن توسط صابون – عدم استفاده کافی مادراز نور خورشید

 

همچنین ببینید

علل چاقی

علت اصلی چاقی چیست؟!!

علت اصلی چاقی چیست؟!! چاقی ۱– بدکار کردن غدد بدن. ۲- وراثت و عامل ژنتیکی. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *