معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / روش مصرف دمنوش ها در ۴ فصل سال
روش مصرف دمنوش ها در ۴ فصل سال
دمنوش ها

روش مصرف دمنوش ها در ۴ فصل سال

روش مصرف دمنوشها در ۴ فصل سال

 

ویتامین A و مادهٔ معدنی پتاسیم در مرکبات عامل موثر در تقویت سیستم قوای ایمنی بدن و مقابله با انواع ویروس میباشد. بدین سبب از دلایلی مهم استفاده از منابع مغذی در همان فصل، به واسطهٔ انرژیک بودن و تازگی آنها برای مقاوم سازی بدن میباشد زیرا از زمانی که محصول و یا گیاه از زمان برداشت تا مرحلهٔ مصرف و نگهداری، دستخوش حوادث گوناگون شده، هر روز مقدار قابل ملاحظه ای از ویتامین ها، آنزیم ها و مواد مغذی آن ها کاسته می شود. و با گذشت زمان و نحوهٔ نگهداری از نظر محتوایی، فقیر و ضعیف می گردند. با طولانی شدن روز و شب، فعالیت فیزیکی اندام ها نیز تغییر می کند.

سرما و گرما به طور متفاوت و چشمگیر بر تندرستی انسان تأثیر می گذارد. روزهای خشک و باد و طوفانی با روزهای مرطوب و بارانی چه گرم و سرد، تفاوت های زیادی دارند، لذا نیاز است که برای افزایش سلامتی و کاهش بیماری، راهکارهایی برای مقاوم سازی جسم به کار گرفته شود.

در هر فصل می توانید با مصرف دمنوش و افزایش ایمنی بدن، زندگی زیبایی را برای خود تدارک ببینید. هنر تهیه و تدارک منابع مغذی موجود در طبیعت، جسم شما را شکوفا می کند وبه سلامت و تندرستی شما کمک میکند؛ مصرف دمنوش ها موجب سلامت و طول عمر میگردد. بنابراین تا آنجا که می توانید در هر فصل قدم در باغ خدا گذاشته و از گیاهان شفابخش آن استفاده کنید. خاصیت درمانگری دمنوش ها از قدمت دیرینه ای برخوردار می باشد. مانند به لیمو، زنجبیل و عسل که باعث تسکین گلودرد می شود و یا این که دمنوش نعنا شما را در تابستان داغ، سر حال و انرژیک میکند. از زمان های گذشته مصرف دمنوش ها به عنوان دارو و درمان مورداستفاده بوده است. و مفید بودن آنها اثبات شده است.

هر فصل از نظر شرایط مزاجی و جوی و از نظر ویژگی خاصی برخوردار است. با تغییر فصول شیوهٔ زندگی هم تغییر می کند یعنی منابع مورد استفادهٔ خوراکی، پوشاک، رفتار، حالات روحی و روانی و به طور کلی عملکرد روزمرهٔ انسان با تفاوتهایی همراه میشود. این تغییرات در چرخهٔ طبیعت Nature Cycle کاملاً قابل لمس و نظاره کردن است. مانند روییدن اولین گل زعفران و نرگس در بهار، اولین زردآلو در تابستان، اولین برگ های براق پرتقال را در پاییز و اولین بارش برف را در زمستان نظاره می کنیم. بعضی از بیماری ها در فصل خاصی بروز و اشاعه می یابند و با آغاز فصل و هر ماه با شروع رویش گیاهی روبرو می شویم.

از نظر علمی، اعتقاد بر این است که خواص مواد خوراکی مصرفی در فصل خود بیش از سایر فصول، در تندرستی انسان مؤثر و شفابخش می باشد، زیرا با مصرف همان موادمغذی در فصل خود، نوعی پیشگیری از بیماری ها صورت میگیرد. گویی نوعی هماهنگی بینآنتی اکسیدن ها و آنتی بیوتیک های طبیعی موجود در خوراکی ها و پیشگیری های درمانی وجود دارد، مانند مصرف مرکبات در فصل پاییز، زیرا انسان در این فصل با کاهش ذخیرهٔ ویتامین C و بروز بیماری های گریپ، سرماخوردگی، آنفلوآنزا بیشتر روبرو می باشد.

همچنین ببینید

سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید… سرکه انگبین انگبین مواد شیرینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *