معماری
خانه / بیماریهای مخصوص زنان / روش های افزایش دهنده شیر مادر
زیاد کردن شیر
زیاد کردن شیر

روش های افزایش دهنده شیر مادر

روش های افزایش دهنده شیر مادر

اگر مقدار شیر پستان کم است و میل دارید پستان ها پرشیر شود، از ویتامین B1 و خوراکی های شیرافزا بیشتر استفاده کنید، مانند اب هویج، اب زردک، هندوانه، خربزه، طالبی، گرمک، نارگیل، کاهو، کاهو با سرکه شیره، والک، باقلا، لوبیا، کرفس، خرفه، شاهی، شوید، تره فرنگی، توت، سیب زمینی ترشی (قلقاسی)،اب جوشانده ی ترب، شیر شیره ی ھمدان، شیردانگوسفند ، آب سیرابی ،  آب دمکرده ی ریشه ی کاسنی ،شیره ی انگور ،  انگور  زرد ورسیده ، چای ، شیر ، زیره ی سیاه ،   گردو. بادام ، سیاه دانه ، بالنگ ،  جوانه ی گندم ،  گل پنیرک ، گلپر، تخم  خبازی ،  زیره سبز، زیره سیاه،  زیتون ، انیسون، آب جوشانده ی تخم هويج.تخم شوید ، تخم شاهی  تخم يونجه ، عرق يونجه. عرق رازیانه ،. تخم ترب با سکنجبین، آب دمکرده ی گرنه. بهتر است برای زیاد شدن شیر هر روز این پنج خوراک را بخورید: توت، هندوانه، کرفس، جوانه ی گندم ، چای

روش بهبود زیاد کردن شیر

  • 1هر روز این پنج خوراک را میل کنید: تخم خبازی، تخم ھویج، جوانه ی گندم، شیر، کره ی حل شدہ در شیر
  •  2هر روز صبح به جای صبحانه انگور زرد و کاملاً رسیده را فراوان بخورید.
  • 3 کشک ساییده را با اب تر با مخلوط کنید و بخورید.
  • 4 ماءالشعیر را با شربت نیلوفر مخلوط کنید و بخورید.
  • 5 با اسفناج، عدس و رشته، آش درست کنید و همراه با کشک بخورید.
  • 6 هر روز صبح، ظهر و شب بعد از هر غذا استکان نوشابه ی کومبوچا بنوشید.
  • 7چهل روز، هر روز عصر یک عدد شیردان گوسفند را پخته و با آبش بخورید.
  • 8 عصرها مقدار ۲۵۰ گرم سرکه شیره را با اب مخلوط کنید تا به صورت شربت درآید و بنوشید.
  • 9 به آب گوشت نخود و لوبیا، ۲۰۰ گرم سرکه شیره مخلوط کنید و بخورید.
  • 10 شش مثقال برگ گزنه یا ۴ مثقال ریشه ی گزنه را در نیم لیتر آب بجوشانید و آب صاف کرده ی آن را صبح و شب بنوشید.
  • 11شیرزاد، شنگ و غازیاقی را با غذاهای روزانه بخورید.
  •  12صدوپنجاه گرم شاهدانه ی خام، ۷۵ گرم تخم خشخاش، ۷۵ گرم کنجد، ۳۰۰ گرم گندم بو داده و ۶۰۰ گرم قند یزدی را در هم بسایید و به صورت قائوت درآورید و هر صبح، ظهر و شب پس از صرف غذا یک قاشق غذاخوری پر از آن را در دهان بریزید و میل فرمایید.
  • 13 باشنگ و سلمه و غازیاقی سبزی پلو بپزید و بخورید.
  •  14تخم خرفه و انیسون از هر کدام ۲۵ گرم، بالنگو و شیرزاد از هر کدام ۵۰ گرم، شکر ۲۰۰ گرم، همه را مخلوط کرده و نرم بکوبید و بعد از هر غذای روزانه یک قاشق شربت خوری میل فرمایید.
  •  15تخم شوید، تخم ریحان، زیره ی سیاہ، زیره ی سبز، شیرزاد، زنیان، بادیان، دارچین، میخک، دارو فلفل، جوز هندی، هل قرابی و فوفل از هر کدام ۱۰ گرم، مغز پسته ی خام، مغز فندق خام و مغز بادام خام از هر کدام ۱۰۰ گرم، شکر ۵۰۰ گرم، همه را نرم بکوبید و بعد از هر غذا یک قاشق غذاخوری از آن را بخورید.
  •  16صدوپنجاه گرم خارخاسک را در یک لیتر شیرگوسفند روی حرارت ملایم بجوشانید تا خشک شود، دوباره یک لیتر شیر روی آن بریزید و بجوشانید تا خشک شود، برای بار سوم نیز این کار را انجام دهید و بعد از خشک شدن، آنها را با نبات مخلوط کنید،بکوبید و هر بار یک قاشق غذاخوری از آن را پس از غذاهای روزانه بخورید

همچنین ببینید

مشکلات یائسگی

مشکلات یائسگی از علائم تا درمان!!

مشکلات یائسگی از علائم تا درمان!! علائم و مشکلات یائسگی در ھنگام یائسگی علائم و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *