معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / روش های درمانی آنفولانزا قسمت دوم
درمان آنفولانزا
درمان آنفولانزا

روش های درمانی آنفولانزا قسمت دوم

بافت های بدن مطابقت دارد و از این رو بسیار تسکین دهنده است. هر زمان نیاز است از این محلول برای شستشوی گلو استفاده کنید. ولی از خوردن آب نمک اجتناب کنید. زیرا درصد سدیم آن بالاست.

خوردن چیزی شیرین

مکیدن یک آبنبات سفت و قرص های مکیدنی موجب مرطوب نگه داشتن گلو شده و به این ترتیب فرد کمتر احساس ناراحتی می کند. به علاوه این دو حاوی کالری اند و کالری مورد نیاز بدن را که در مواقع بیماری کمتر از طریق غذا به بدن میرسد، تأمین می کنند.

مرطوب نگه داشتن هوا

مرطوب نگه داشتن هوای اتاق خواب در کاهش علایمی چون سرفه، گلو درد و خشکی بینی و راه های عبور هوا، مؤثر است. استفاده از دستگاه بخور در صورت داشتن تنگی نفس و احتقان بینی بسیار مفید است.

نرم نگه داشتن بینی

اگر بینی خود را به کزات تخلیه کرده باشید، احتمال آن که زخم شده باشد زیاد است. بنابراین برای جلوگیری از تحریک بینی مرتباً آن را با مواد نرم کننده، نرم نگه دارید. در این قبیل موارد استفاده از ژل مانند KYنسبت به ژل های هیدروکربنی که به سرعت

۱- در ایران ژل K – Y موجود نیست ولی می توان به جای آن از پماد

خشک می شوند ارجحیت دارد.

گرما

یکی از علایم آنفلوانزا احساس درد در عضلات و خستگی است. عضلات را گرم نگه دارید و به کمک یک تشکچه حرارتی از درد آنها بکاهید.

گرم نگه داشتن پاها در صورت داشتن احتقان بینی یا سردرد، فرو بردن پاها در آب داغ احتمالاًمیتواند مؤثر واقع شود.

نفس کشیدن در هوایی تمیز

از تهویه هوا و وارد شدن هوای تازه به اتاق خوابتان هنگام بیماری اطمینان حاصل نموده و به کمک یک رو تختی یا پتوی گرم از نفوذسرما به بدن جلوگیری کنید.

مالیدن و ماساژ پشت

ماساژ پشت و کمر باعث فعال شدن سیستم ایمنی جهت مبارزه با بیماری می شود و درعین حال به فرد احساس آرامش و راحتی می دهد.

خوردن غذاهای کم حجم و سبک

هنگامی که بیماری به اوج خود میرسد، معمولاً فرد اشتهای خود را از دست میدهد. اما زمانی که اشتها کمی بهتر می شود و فرد آمادگی جایگزین کردن غذاهای جامد را با غذاهای آبکی و مایعات پیدا می کند، بهتر است بیشتر از غذاهای نشاسته ای و کم مزه استفاده شود.

این قبیل غذاها عبارتند ز: موز، پنیر محلی، برنج، پودینگ برنج، غلات و سیب زمینی پخته که می توان با کمی ماست آنها را مصرف کرد. به عنوان دسر می توان موز کاملاً رسیده را پوست کند و در فریزر گذاشت و سپس با مخلوط کن آن رابه شکل پوره در آورد.

هشدار پزشکی

آنفولانزا را دست کم نگیرید۔ آنفلوانزا امروز هم می تواند درست به اندازه سال ۸ ۹ که آنفلوانزای اسپانیایی ۲۰ میلیون کشته در سراسر دنیا به جای گذاشت، مهلک باشد. بنابراین در موارد زیر مراجعه به پزشک ضروری است:

ه خشکی و خشونت صدا.

  • احساس درد در قفسه سینه.
  • اشکال و دشواری در تنفس،

ه بالا آوردن خلط سبز یا زرد رنگ.

در ضمن به خاطر داشته باشید که به دراز کشیدن استفراغ موجب از دست رفتن آب بدن میشود و این موضوع به خصوص نزد اطفال و کودکان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. وجود دردهای شکمی ممکن است حاکی از مشکل دیگری مانند آپاندسیت باشد. اگر درد یا استفراغ بعد از یک روز قطع نشد، حتماً به پزشک مراجعه کنید.

نکاتی چند در مورد آنفلوانزا

چگونه میتوان سرماخوردگی را از آنفلوانزا تشخیص داد؟ این سوال یک معما نیست. یا شاید هم هست. اگر چه شباهت هایی بین این دو بیماری وجود دارد – و درمان آنها نیز تا حدودی به هم شبیه است – اما باید گفت که عامل بیماریزا در این دو بیماری کاملاً با هم متفاوتند. سرماخوردگی ممکن است طولانی تر باشد. اما آنفلوانزا در مقایسه با سرماخوردگی بیشتر موجب آزار و ناراحتی فرد می شود. در اینجا به علایم سرماخوردگی و آنفلوانزا و نحوه تشخیص آنها می پردازیم.

تب

تب یکی از علایم بارز آنفلوانزا است و یکبارہ بروز می کند. در حالی که سرماخوردگی به ندرت با تب همراه است.

سردرد

سردرد از علایم مهم آنفلوانزا است. ولی سرماخوردگی اغلب با سردرد توأم نیست.

درد بدن

درد بدن در آنفلوانزا معمولاً بسیار شدید و در سرماخوردگی خفیف است. خستگی فرد حین ابتلا به آنفلوانزا خستگی شدیدی احساس میکند که ممکن است ۳-۲ هفته نیز ادامه یابد. درحالی که سرماخوردگی تنها با خستگی خفیف همراه است.

ادامه روش های درمانی آنفولانزا  قسمت اول 

همچنین ببینید

خواص داروی سیب

سیب خواص شگفت انگیزی دارد!!

سیب خواص شگفت انگیزی دارد!! خواص داروی سیب سیب یک میوه قلیایی و تمیز کننده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *