معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / روش های ساده برای درمان یبوست با عسل در طب سنتی
عسل و یبوست
عسل و یبوست

روش های ساده برای درمان یبوست با عسل در طب سنتی

روش های ساده برای درمان یبوست با عسل در طب سنتی

عسل و یبوست

بهترین روش درمان یبوست: مخلوط شیر و عسل یک مسهل خوب وملایم است. عامل یبوست کندی حرکات دودی روده هاست و مصرفغذاهای پر فیبر مثل: شیر- غذاهای آبکی مثل سوپ و آش – انواع میوه ها وسبزیجات توام با یک قاشق مرباخوری عسل با هر نوبت غذا بهترین روشدرمان است.

  • ۱ تا ۳ قاشق شاخه جوان تاک سلیمانی را که تازه چیده اید در ۱۵۰ تا۲۰۰ گرم آب جوش بریزید و کمی هم تخم انیسون، به اندازه دو انگشت، بهآن اضافه کنید و ده دقیقه بگذارید دم بکشد. بعد، این دم کرده را در پارچهبریزید و صاف کرده با عسل شیرین سازید و هر سه ساعت یک فنجان از آنبنوشید تا یبوست شما برطرف گردد.
  • ۱۵۰ گرم تا ۲۰۰ گرم سرشاخه های جوان درخت تامول را در یک لیترآب سرد بریزید و ظرف محتوی آن را روی آتش بگذارید تا جوش آید (بهمدت ۲۰ دقیقه بجوشد). سپس، آن را صاف کنید و با عسل شیرین سازید وبعد از هر وعده غذا یک فنجان از آن را بنوشید.
  • ۳۰ تا ۶۰ گرم برگهای راج که تازه یا خشک باشد در یک لیتر آب سردبریزید و ۱۲ ساعت بگذارید بماند تا بخیسد. بعد ظرف محتوی آن را رویآتش بگذارید. وقتی به جوش آمد، نیم دقیقه باید بجوشد. بعد آن را صافکنید و با عسل شیرین سازید و هر روز ۳ تا ۵ فنجان از آن را بنوشید.
  • جوشانده برگهای راج مسهل است که یبوست را برطرف می کند.
  • ۳۰ تا ۶۰ گرم از برگ درخت زبان گنجشک را که خشک کرده اید دریک لیتر آب جوش بریزید و ۱۲ دقیقه آن را دم کنید. بعد، آن را صاف کنیدو با عسل شیرین سازید و در طول روز هر قدرخواستید بنوشد. نوشیدناین مایع، یبوست و خشکی مزاج شما را برطرف خواهد کرد.ربع گرم تا دو گرم ریشه  زنبق را که خشک و کوبیده شده و به صورت گرد در آمده است، در یک قاشق سوپخوری عسل مخلوط کرده و صبحناشتا آن را بخورید.
  •  گرد زنبق با عسل مسهل خوبی است و خیلی زود یبوست را رفع میکند.
  •  ۲ یا ۳ گرم تخم گل گندم خشک را در یک قاشق سوپخوری عسل یا دم کرده  زبان گنجشک و با برگ درخت زبان گنجشک مخلوط کنید و هرروز یک بار آن را بخورید. اگر یبوست داشته باشید، آن را درمان می کند.

الف: ۱۵ الی ۲۰ گرم شنبلیله را در یک لیتر آب دم کرده و صاف کرده آن را با ۲۵۰ گرم عسل مخلوط نموده و روزی سه فنجان قبل از غذا میل نمایید

ب: ۲۰ الی ۴۰ گرم میوه تازه آقطی (یاس کبود) را در یک لیتر آب یا شیر مخلوط کنید و ده دقیقه بجوشانید و پس از صاف کردن با ۲۵۰ گرمعسل شیرین نموده صبح ناشتا به فاصله ی نیم ساعت هر بار یک لیوان دردو یا سه مرحله از آن بنوشید.

ج: خوردن شیر و عسل روزی دو لیوان علاوه بر خواص فوق العاده ای کهدارد برای رفع یبوست هم بسیار نافع است و خوردن یک قاشق مرباخورییا غذا خوری عسل هم بعد از هر وعده غذا برای جلوگیزی از یبوست بسیارموثر می باشد.

همچنین ببینید

درمان میگرن

درمان گیاهی میگرن در طب سنتی!!

درمان گیاهی میگرن در طب سنتی!! میگرن، سردردهای مزمن، سردردهای عصبی، گریپ فصلی، سینوزیت بادرنجبویه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *