معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / روش های صحیح تهیه و نگهداری شیرخشک…
شیرخشک
شیرخشک

روش های صحیح تهیه و نگهداری شیرخشک…

روش های صحیح تهیه و نگهداری شیرخشک…

 

پیش از  تهیه شیر خشک همیشه دست و محل اماده کردن شیر را کاملاً تمیز و با حوله خشک کنید.

همواره باید به دستورات مربوط به نحوه تهیه شیر که توسط سازندگان داده شده است، به دقت توجه کنید.

تنها از پیمانه مخصوص استفاده کنید و هر بار که آن را پر می کنید با لبه چاقو سر پیمانه را صاف کنید.

هرگز پیمانه را سر پر نکنید و مقدار بیش از اندازه تعیین شده درون بطری نریزید.

مقدار زیاد شیرخشک درون بطری ریختن موجب غلیظ شدن شیر و در نتیجه سوءهاضمه و پرخوری کودک می شود.

از این مهمتر مقدار زیاد سدیم و فسفات است که احتمال دارد سلامت کودک را به خطر اندازد.

باید شیر را هرگاه که کودک گرسنه بود تازه به تازه درست کنید و یا اینکه تعداد زیادی (به اندازه مصرف یک روز) بطری تهیه و آماده کنید و در یخچال بگذارید.

هر مقدار از شیر که در  پایان روز باقی ماند باید دور ریخته شود.

همینطور ته مانده شیر در هر بار دور بریزید.

بعضی از کودکان از خوردن شیر سرد لذت می برند. اما اگر شما مایل به گرم کردن شیر  از یخچال درآمده بودید، بطری را در ظرفی از آب گرم قرار دهید. (حتی الامکان شیر سرد را به از کودک نخورانید).

برای سنجش درجه حرارت شیر پیش از این که در آن را به کودک بدهید، چند قطره از شیر را روی مچ دست خود بریزید. در این حال نباید احساس گرمی و نه احساس سردی کنید. شیر آماده گرم را نباید در فلاسک نگهداری کنید، زیرا محیط بسیار مناسبی برای رشد باکتریها فراهم می شود.

در صورتی که قصد مسافرت دارید و احتمال اینکه تسهیلات مورد نیاز در دسترس نباشد، قبلاً مقداری شیر آماده کنید و در بطری مخصوص شیر در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آنها را در جعبه هایی که مخصوصی خنک نگه داشتن است بگذارید و با خود ببرید تا در موقع نیاز کودک را تغذیه کنید.

حتماً توجه داشته باشید که شیری را که در یخچال سرد نشده، بیش از شش ساعت نگهداری نکنید.

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *