معماری
ترکیب سودمند سرکه و انگبین (عسل)
ترکیب سودمند سرکه و انگبین (عسل)

سرکه و انگبین

 سرکه و انگبین 

ترکیب سودمند سرکه و انگبین (عسل)

گفتنی است که سرکه به تنهایی اگر با آب آمیخته و نوشیده شود، نمی تواند از لحاظ فرونشاندن تشنگی به پای سکنجبین برسد و این بدان علت است که سازندهٔ اولیه سکنجبین نگرشی لطیف و موشکافانه در آمیختن عسل با سرکه داشته است و این خود بدان علتاست که کبد معمولاً به شدت، اقدام به جذب چیزهای شیرین می کند، و با توجه به اینکه این مواد شیرین با طبیعت کبد و طبع جوهری با آن مطابقت دارند لذا امتیاز فراوانی دارند، و هنگامی که سرکه با عسل آمیخته میشود، این امر باعث میشود که شربت مذکور (سکنجبین) سریع تر و بیشتر از سرکه خام جذب شود، زیرا که کبد نمی تواند مقدار زیادی سرکه جذب کند چون طبیعت آن با طبیعت کبد متفاوت است و نیز نمی تواند مقدار بیشتری آب، به همان میزان که در سکنجبین جذب میشود، جذب نماید.

لذا می بینیم که در اینجا عسل باعث رساندن سرکه و آب به ژرفای اندامها و بافت و سلول ها می گردد و اگر به فرد تشنه ای، «آب عسل» به تنهایی داده شود، در چنین حالتی علی رغم این که جذب آن توسط کبد قوی تر و سریع تر خواهد بود، اما نمی تواند مانند سکنجبین باعث تسکین تشنگی شود، و این بدان سبب است که چیزی که باعث خنکی و فرونشاندن گرمی می شود همان سرکه است و عسل نیست، و لذا چون کبد مقادیر زیادی «آب عسل» جذب می کند، در چنین حالتی عسل فراوانی در مجاری آن جمع می شود،

زیرا که آب به سرعت از عسل جدا شده و نفوذ می کند و سپس به سوی کلیه و دستگاه ادراری میرود و عسل در جای خود باقی میماند و باعث گرمی و تشنگی می شود و سبب فزونی و غلظت خلط می گردد و چه بسا وقتی زیاد شود باعث بسته شدن رگها گردد، زیرا که بیشترین موارد بسته شدن رگها در کبد ناشی از غذاهای شیرین است زیرا که کبد آنها را به میزان زیاد جذب می کند و در خود نگه می دارد وگرنه چیزهای شیرین، طبیعتاً باعث بسته شدن رگها نشده و جلا دهنده هستند، و از اینجا میتوان به لطافت و ظرافت به کار رفته در مخلوط کردن عسل و سرکه پی برده و منافع بزرگ آن را دریافت، و نیز یکی از فواید بسیار بزرگ سکنجبین، قطع مواد بغلمی تبزا است و سکنجبین از سودمندترین داروها در این گونه تبها می باشد،

زیرا که سکنجبین باعث قطع بلغم در نواحی تحتانی معده و اطراف ان شده و بلغم را از چسبیدن به این نواحی باز می دارد و باعث میشود که بلغم به همراه مدفوع و برخی نیز به همراه ادرار خارج شود و چنانچه میزان بلغم فراوان بوده و شناور باشد از طریق استفراغ خارج می شود و این امر باعث قطع ماده بلغمی تبزا می شود و نیز سکنجبین میتواند حرارت شدید ناشی از عفونت که در حقیقت همان تب است را خاموش کند و بدین گونه می تواند باعث قطعماده تبزا شده و آن را خاموش کند و از این روست که پزشکان ماهر و حاذق چه بسا تلاش کنند که بدن را داغ تر از حرارت تب کنند تا بتوانند جلوی تب را بگیرند و به همین علت به بیمار داروهای گرم می دهند.

همچنین ببینید

سکنجبین گل سرخ

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟   گل سرخ چیست ؟ گل سرخ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *