معماری
خانه / بیماریهای ریه و دستگاه تنفس / سطح پایین بتاکاروتن هشداری برای مرگ است…
بتاکاروتن
بتاکاروتن

سطح پایین بتاکاروتن هشداری برای مرگ است…

سطح پایین بتاکاروتن هشداری برای مرگ است…

 

حتی الامکان باید سعی نمود که مقدار بتاکاروتن موجود در خون پائین نیاید.

اگر در خوردن سبزی امساک شود مقدار بتاکاروتن موجود در خون شدیداً کاهش مییابد و این پائین بودن سطح بتاکاروتن در خون به منزله بمب ساعتی در خون است و هشداردهندهٔ مرگ در اثر سرطان بخصوص سرطان ریه است.

 

تحقیق پیرامون بتاکاروتن

 

دریک تحقیق گسترده که توسط ماریلین منکس از دانشگاه جان هاپکینز انجام شده از خون اشخاصی که درسال۱۹۷۴ یعنی ۲۵ سال پیش خون اهداء کرده اند نمونه برداشته شده و از نظر مقدار بتاکاروتن تحت بررسی قرار داده شده است.

در این تحقیق مشاهده شده که ۹۹ نفر از خون دهندگان، قبل از سال ۱۹۸۷ یعنی پس از ۱۳ سال از تاریخ اهداء خون، به سرطان ریه مبتلا شدند.

او مقدار بتاکاروتن خون آن  را که به سرطان ریه مبتلا شدند با بتاکاروتن خون آنها  که مبتلا به سرطان نشدند مقایسه نمود نتیجه خیلی مفید و درخشان بود.

اشخاصی که کمترین مقدار بتاکاروتن در خون داشتند در مقایسه با آن  که بیشترین مقدار بتاکاروتن در خون داشتند دو برابر بیشتر احتمال دارد که مبتلا به سرطان شوند.

مهمتر این بود آن ها که خون آنها فاقد بتاکاروتن بود ده سال بعد از تاریخ اهداء خون به بدترین نوع سرطان ریه معمول بین معتادان سیگار یعنی به نوعی سرطان پوستی مبتلا شدند.

و همچنین آن  که از کمترین مقدار بتاکاروتن استفاده میکنند در مقایسه با آن هائی که از بیشترین مقدار بتاکاروتن استفاده می کنند ۴ برابر بیشتر احتمال دارد به این سرطان مهیب پوستی معمول بین معتادان به سیگار مبتلا شوند.

ملاحظه می شود که غفلت ظاهراً کم اهمیت یعنی کم خوردن یا نخوردن مواد غذائی دارای بتاکاروتن، احتمال برخورد با چه عواقب بدی را افزایش می دهد.

دکتر ماریلین منکس محقق سرطان در دانشگاه جان هاپکینز معتقد است که حتی خوردن یک هویج اضافی در روز ممکن است ازمرگ ۲۰-۱۵ هزار نفر در سال جلوگیری کند.

همچنین ببینید

آسم کودکان

همه چیز در مورد آسم کودکان = از تشخیص تا درمان

همه چیز در مورد آسم کودکان = از تشخیص تا درمان    آسم کودکان چیست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *