معماری
سمبوسه سبزیجات
سمبوسه سبزیجات

سمبوسه با طعم سبزیجات

سمبوسه با طعم سبزیجات

سمبوسه  سبزیجات

مواد لازم:

مواذ لازم برای تهیه  «سمبوسه سبزیجات» به شرح زیر است:

اسفناج پاک شده و خرد شده ۵۰۰ گرم

سیر رنده شده۲ حبه

پودر ليمو عمانی ۱ قاشق غذاخوری

روغن زيتون   ۳ قاشق غذاخوری

پنیر لیقوان رنده شده ۷۵ گرم

گردو چرخ شده  ۵۰ گرم

 نمک و فلفل

آلو بخارا۱۰ عدد

به مقدار لازم 

 پیاز متوسط 1عدد 

نان لواش برش داده شده وبه مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه سبزیجات:

اسفناج خرد شده را در یک ظرف مناسب ریخته، به همراه سیر رنده شده و الو بخارا که هسته  ان را خارج کرده اید و نیز پیاز خلال شده با حرارت ملایم می پزیم تا آب آن کشیده شود. پس از آن، پودر لیمو عمانی و روغن و نمک و فلفل را به آن افزوده، خوب هم میزنیم تا کاملاً یکنواخت شود. پس از خنک شدن گردو چرخ شده و پنیر رنده شده را با این مواد مخلوط کرده و از ان، به مقدار لازم لای نان لواشی که از قبل به صورت مستطیل برش داده شده قرار میدهیم و آن را به شکل مثلث می پیچیم و به وسیله  قلم مو دو طرف سمبوسه ها را نیز با کمی روغن چرب می کنیم و آنها را در سینی فر می چینیم و در معرض حرارت ملایم قرار می دهیم تا سمبوسه ها کمی قهوه ای رنگ شوند.

این مقدار غذا برای ۵ تا ۱۱ نفر کافی است.

همچنین ببینید

تخم کاهو

تخم کاهو و خواص درمانی آن….

 تخم کاهو و خواص درمانی آن…. خواص تخم کاهو: تخم کاهو از نظر طب قدیم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *