معماری
سوپ جو
سوپ جو

سوپ جو

سوپ جو

مواد لازم 

 جو پوست کنده یا پرک شده1 پیمانه 

گشنیز و جعفری پاک شده  ۲۰۰ گرم

 هویج فرنگی متوسط 100 گرم 

قارچ خلال  شده 100 گرم

 پونه کوهى ۱ قاشق مرباخوری

ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین زنجبیل)  به مقدار لازم

روغن زيتون يا روغن مايع ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط ۱ عدد

  آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا جو را پاک کرده و به همراه چند لیوان آب، روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید، پس از چند جوش خوردن، قارچ رنده یا خلال شده را به همراه گشنیز و جعفری خرد شده، پونه ی کوهی، نمک، فلفل و سایر ادویهجات به آن افزوده، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا جا بیفتد. برای جا افتادن غذا، بهتر است آن را به مرور هم بزنید. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده و به همراه روغن زيتول و آب لیموترش تازه میل کنید. این سوپ را به عنوان یک وعده  غذا میتوان مصرف کرد.

 این مقدار سوپ برای ۵ تا ۹ نفر کافی است.

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *