معماری
سوپ دال عدس
سوپ دال عدس

سوپ دال عدس

سوپ دال عدس

مواذ لازم

مواد لازم برای تهیه  «سوپ دال عدس» به شرح زیر است:

 سیب  زمینی1 عدد 

هویج بزرگ 1 عدد

پیاز متوسط 1 عدد

ساقه کرفسذ جوان 2 عدد

دال عدس 200 گرم

اسفناج، گشنیز و جعفری خرد شده.  ۳۰۰ گرم

زیرہ ۱ قاشق مرباخوری

هل ساییده ۱ قاشق چایخوری

 نمک و فلفل زردچوبه و زعفران به مقدار لازم 

 روغن مایع 5 تا 7 قاشق غذا خوری 

طرز تهیه

سیب زمینی، هویج، پیاز و ساقه  کرفس را کاملاً ریز خرد می کنیم و به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب و دال عدس می گذاریم بپزد، پس از پختن، زیره،پودر هل، اسفناج، گشنیز و جعفری خرد شده و نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را به ان اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه روی حرارت می گذاریمرا به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا جا بیفتد. هنگام میل کردن غذای آماده شده، روغن و آب لیموترش تازه را به آن اضافه می کنیم 

این مقدار سوپ برای 5 تا 6 نفر کافی است.

 

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *