معماری
سوپ مارچوبهسوپ مارچوبه

سوپ مارچوبه

سوپ مارچوبه

مواد لازم

مواذ لازم برای تهیه «سوپ مارچوبه» به شرح زیر است:

مار چوبه 8 تا 10 شاخه

جو پوست کنده 1 پیمانه

گندم با پوست نصف پیمانه

سبزیجات پاک شده (تره جعفری، گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر) ۲۰۰ گرم 

روغن زیتون 6 تا ۸ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط 1 عدد 

آب لیموترش تازه . به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به مقدار لازم

طرز تهیه

گندم و جو را که از شب قبل خیس کرده اید به همراه چند لیوان روی  حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، سپس پیاز خلال شده و هویج خلال شدهرا به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. در انتها، مارچوبه را به اندازه های ۲سانتیمتری خرد کرده ور به همراه سبزی خرد شده ، نمک، فلفل و  سایر ادویه جات به سوپ افزوده و اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده و به همراه روغن زیتون و آب لیموترشتازه میل کنید

این مقدار سوپ برای ۵ تا ۹ نفر کافی است.

همچنین ببینید

علل چاقی

علت اصلی چاقی چیست؟!!

علت اصلی چاقی چیست؟!! چاقی ۱– بدکار کردن غدد بدن. ۲- وراثت و عامل ژنتیکی. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *