معماری
سوپ کرفس
سوپ کرفس

سوپ کرفس

سوپ کرفس  

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه «سوپ کرفس» به شرح زیر است:

ساقه  ترد کرفس،  ٤ عدد

  جو پوست کنده  یا پرک شده   ۱ پیمانه 

گشنیز و جعفری پاک شده  ۰ ۱۵ گر م

پونه کوهى  ۱ قاشق غذاخوری

 هویج فرنگیمتوسط 2 عدد 

پیاز متوسط ۱ عدد 

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 

روغن زيتون  ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا جو را به همراه چند لیوان آب در یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس ۳ ساقه از کرفس ها را به اندازه های ۲ سانتیمتری خرد کرده و به همراه پیاز خلال شده و هویج خرد شده به جو اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. در انتها، یک ساقه  کرفس باقی مانده را به صورت درشت رنده کرده و به همراه سبزی خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه به سوپ افزوده و اجازه دهید تا جا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسبب کشید و به همراه روغن زیتون و اب لیموترش تازه میل کنید

این مقدار سوپ برای ۵ تا ۹ نفر کافی است

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *