معماری
سوپ کلم بروکسل
سوپ کلم بروکسل

سوپ کلم بروکسل

سوپ کلم بروکسل

مواد لازم 

کلم بروکسل  ۲۰۰ گرم

جو پوست کنده ۱ پیمانه

هویج فرنگی متو سط  عدد

سبزیجات پاک شده (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج)  ۲۰۰ گرم

 پیاز متوسط 1عدد 

نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به مقدار لازم

روغن زيتون  6تا 8   قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه

جور را شسته  به همراه چند لیوان اب حرارت قرار دهید تا تا بپزد. در انتها، سبزی و کلم بروکسل خرد کرده به همراه نمک، فلفل،زردچوبه و زنجبیل به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته وجا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده و به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید.

این مقدار سوپ برای ۵ تا ۱ نفر کافی است.

همچنین ببینید

کلم

با کلم شیمی درمانی کنید..!!

با کلم شیمی درمانی کنید..!! هورمون استروژن یکی از عوامل شناخته شدهٔ محرل سرطان پستان” …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *