معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / سیر , بهترین ماده غذایی ضد سرطان
سیر
سیر

سیر , بهترین ماده غذایی ضد سرطان

سیر , بهترین ماده غذایی ضد سرطان

سیر به عنوان ضد سرطان

در بین طیف و گروه مواد ضد سرطان، سیر ستاره  آن هاست. ازسالها قبل و شاید از ۱۹۵۲ یعنی از حدود ۵۵ سال قبل پزشکان روسی از سیر و عصاره  سیر بر ضد تومورها در انسان استفاده می کرده اند ونتایج موفقیت آمیزی داشته اند. در مورد جانوران آزمایشگاهی نشان دادهشده است که مصرف سیر تازه جانوران را در برابر ایجاد و توسعه تومور مصون نگاه می دارد و حتی در برخی از آزمایشها مصرف سیر رشد و توسعه تومور ایجاد شده را متوقف کرده و حتی برعکس نموده است. کارشناسان ژاپنی در آزمایشی دوبار به فاصله  یک هفته سلولهای تومور را به موش تزریق کرده اند. موش هایی که در رژیم غذایی آنها سیر تازه مصرف می شود مقاومت بیشتری در برابر تزریق دوم از خود نشان دادند. مصرف سیر تازه در رژیم غذایی انسان در یک آزمایش موجب شده است که سرطانهای پستان بهبود یابد. در این مورد کارشناسان، این شفابخشی را مدیون ماده  Allicin موجود در سیر میدانند. دانشمندان ژاپنی در آزمایش های متعددی با کمال تعجب مشاهده کرده اند که سیر و یا عصارهایسیر به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در بدن انسان عمل می کند. در مورد موشها در حقیقت تزریق عصاره سیر نشان داده است که خاصیت آنتی اکسیدان بودن سیر حتی از ویتامین E نیز بیشتر است آزمایشها و تجربیاتی که در سال ۱۹۸۷ در آمریکا انجام شده نشان میدهد که مصرف سیر در جانوران آزمایشگاهی در مورد دفع سرطان های مثانه و دفاع در برابر سرطان های مثانه بسیار مؤثر بوده است. این تصویر و فکر که هر سیر بیشتری بخورد قابلیت دفاع بدنش در برابر سرطان بیشتر می شود از مقایسه  بین ساکنین دو شهر چینی در ایالت شاندونگ سرچشمه گرفته است. ساکنین یکی از این دو شهر یعنی مردم شهر گنگشان هر روز در حدود ۲ گرم سیر با غذای خود میخورند (یعنی در حدود ۷ دنده سیر) و نرخ ابتلای به سرطان هاضمه در آنها ۳/۴۵ در هر صد هزار نفر است. و در نزدیکی این شهر در شهر دیگری به نام «کیکسیا» ساکنین شهر توجهی به خوردن سیر ندارند و به ندرت با غذای خود سیر میخورند. مردم این شهر با نرخ ۴۰ در هر صد هزار نفر مبتلا به سرطان هاضمه شده و میمیرند. یعنی ساکنین شهری که سیر نمیخورند حدود ۱۲ برابر بیشتر در معرض خطر سرطان هاضمه قرار دارند. در بیمارستان MD. Anderson و در انستیتوی غده های بدخیم Tumor) (Institute در هوستن در ایالت تکزاس آمریکا، دانشمندان، ترکیبات گوگردی سیر و پیاز را مورد آزمایش و بررسی قرار داده و دریافتند که مصرف این مواد گوگردی، موشها را از خطر ابتلای به سرطان کولون نجات میدهد. در مورد نحوهی تأثیر سیر چنین توجیه میکنند که این مواد گوگردی موجود در سیر و پیاز مانع تبدیل مواد شیمیایی به مواد سرطان زا می شود. بر مبنای این تحقیقات انستیتوی ملی سرطان آمریکا ترکیبات گوگردی سیر را در صدر لیست مواد شیمیایی که بالقوه از بروز سرطان جلوگیری می نماید جای می دهد

همچنین ببینید

درمان حساسیت دستها

پیشگیری از حساسیت دستها ناشی از مواد شوینده!!

پیشگیری از حساسیت دستها ناشی از مواد شوینده!! حساسیت دستها (به علت تماس با مواد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *