معماری
خانه / بیماری و عوامل ایجاد کننده / سیر و پیاز دشمن سرطان ….
سیر و پیاز
سیر و پیاز

سیر و پیاز دشمن سرطان ….

 سیر و پیاز دشمن سرطان ….

 

 ترکیبات سیر و پیاز

 

بیش از ۳۰ نوع مختلف ترکیبات شیمیایی در سیر و پیاز مشخص شده است که با عوامل سرطان زامی جنگند. از جمله مهمترین این موادdiallyl sulfide و Quercetin و ajoeneمیباشند.

 

درمان با سیر و پیاز

 

تحقیقات مؤسسه ملی سرطان امریکا نشان می دهد در بخش هایی از ایالت جورجیا که مرکز رویش پیاز معروف و یدالیا است تعداد اشخاص مبتلا به سرطان معده نصف سایر بخش جورجیا و ۱/۳ تعداد مبتلایان به سرطان در بقیه نواحی امریکاست.

دادن سیر و پیاز به حیوانات موجب متوقف کردن سرطان می شود. دانشمندان دانشگاه هاروارد با مخلوط کردن سیر خردوله شده در آب آشامیدنی جانوران آزمایشگاهی مانند هامستر آنها را در مقابل سرطان مصون ساختند.

یکی از دانشمندان معروف در مورد آثار شفابخش سیر، دکتر مایکل و ارگوویچ است که در مرکز سرطان اندرسن در هوستون کارمی کند.

این محقق برای آزمایش مقداری ترکیب با شیمیایی دی آلیل سولفاید تصفیه شده را که از سیر گرفته شده بود به تعدادی موش خوراند و به تعدادی دیگر از موش ها غذای معمولی آنها داده شد. موش هایی که باغذا، از ترکیب شیمیایی دی بودند کمتر تومور سرطانی پیدا کردند.

همین دانشگاه ایالتی پن “با دادن سرطان پستانسرطانزای قوی خوراندند، آلیل سولفاید استفاده کرده بودند ۷۵ درصد طور دکتر جان میلنر آرئیس قسمت تغذیه در سیر تازه به موش هاتوانست تا ۷۰ درصد از مبتلا شدن آنها به جلوگیری نماید.

در بررسی هایی که در مورد انسان به عمل آمده نشان داده اشخاصی که بیشتر از سیر و پیاز در رژیم غذایی خود استفاده می کنند خیلی کمتر به انواع سرطان مبتلا می شوند.

برخی از موادغذایی نه فقط از سرطان  جلوگیری می کنند بلکہ پخش و گسترش سرطاندر بدن را نیز به تأخیر می اندازند .

 

درمان سرطان پستان با سیر 

 

ترکیب شیمیایی موجود در سیر مانند ajoene و allicin که به طور کلی نقشی شبیهشیمی درمانی را در مقابل سلول سرطانی دارند.

همچنین ببینید

عقربک

آنچه باید درباره عقربک بدانید..!

آنچه باید درباره عقربک بدانید..! عقربک پارونیشیا (به انگلیسی: Paronychia) یا عقربک یا کژدمه یک …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *