معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / شایع ترین ناراحتی های کبدی کدامند؟
ناراحتی ها کبدی
ناراحتی ها کبدی

شایع ترین ناراحتی های کبدی کدامند؟

شایع ترین ناراحتی های کبدی کدامند؟

ناراحتی ها کبدی

یکی از چای های مخلوط که برای درمان محافظ کبد و فعال کردن متابولیسم بدن و مصرف در دوره های درمانی بهاره و پاییزه مناسب است از ترکیب این سه گیاه ساخته می شود. طبق توصیهٔ سازمان بهداشت افرادی که دچار ادم (احتباس مایعات)، کم کاری قلبی و کلیوی هستند چای و چای های مخلوط مدر را نباید در دوزهای بالا و به مدت طولانی مصرف کنند. این گیاهان شامل بولاغ اوتی، غان (توس)، دم اسب، آرتسیفون (چای هندی مخصوص کلیه و مثانه)، علف طلایی و انونیساست. بنابراین، قبل از مصرف این چای مخلوط ازپزشکتان نظرخواهی کنید. بیمارانی که معده بسیار حساس دارندممکن است با مصرف طولانی مدت قاصدکدچار درد معده شوند و در این صورت بایمصرف چای را قطع نمایند.

درمان ناراحتی ها کبدی

میوهٔ (خرد شده) خار مریم ۲۰ گرم ریشه و گیاه قاصدک ۲۰ گرم پرگ بولاغ اوتی ۱۰ گرم برگ درخت غان (توسی) ۱۰گرم گیاه علف طلایی ۱۰ گرم

یک تا دو قاشق چایخوری از مخلوط گیاهی را با ۲ لیتر آب جوش به مدت ده تا بیست دقیقه دم کنید و از صافی رد کنید. در یک دورهٔ درمانی طولانی مدت، حداقل دو بار در سال به مدت چهار هفته، روزانه دو فنجان از آن را بدون شیرین کردن بنوشید.

که حاوی مواد تلخ و معطر است در درمان بیماریهای کبد و کیسه صفرا مؤثر است. بومادران خاصیت ضدانقباض (ضد اسپاسم) و ضد التهاب دارد. برخی از افراد نسبت به بومادران حساسیت دارند، اگر پس از مصرف چای بومادران یا حمام بومادران دچار خارش، قرمزی پوست و یا کهیر شدید مصرف آن را قطع کنید. به جای بومادران میتوان از بادرنجبویه نیز استفاده کرد.

یک قاشق چایخوری بومادران خرد شده را با یک فنجانآب جوش به مدت پانزده دقیقه دم کنید و از صافی رد کنید. روزانه سه فنجان از آن را بدونشیرین کردن و به صورت گرم بنوشید.

همچنین ببینید

جو سياه و يولاف (جو دوسر)

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی جو سياه و يولاف (جو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *