معماری
شربت آلو
شربت آلو

شربت آلو

       شربت آلو

 روش تهیه شربت آلو:

 خیس کردهٔ آلو که برای لینت مزاج و کاهش حرارت مزاج و تب های صفراوی و سردرد مفید است.

آلوی بخارایی ۲۰ دانه، عناب ۱۰ دانه، تمرهندی عاری از دانه و الیاف و پوست ۴۰ گرم، همه را شب در مقداری آب در حد یک بار استفاده از آن بخیسانند و صبح صاف نموده و ۴۰ گرم شربت بنفشه در آن داخل کرده میل کنند

همچنین ببینید

شفاف شدن صورت

شفاف شدن صورت با روش کاملا طبیعی!!

شفاف شدن صورت با روش کاملا طبیعی!! شفاف شدن صورت، خوشرو شدن، باز شدن رنگ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *