معماری
شربت آلو
شربت آلو

شربت آلو

                        شربت آلو

 شربت آلو که صفرابر است و برای تباهای صفراوی نافع می باشد و برای جوانان و مزاج های گرم مفید است.

نحوه تهیه شربت آلو

آلو بخارایی ۸۰ گرم، تمرهندی جدا شده از دانه و پوست و الیاف ۸۰ گرم، ترنجبین تمیز و عاری از خاشاک ۶۰ گرم، شیرخشت خوب ۶۰ گرم مجموع را یک شب خیس کنند و صبح صاف نموده بجوشانند و با ۷۵۰ گرم قند به قوام آورند و در آخر ۱/۵ گرم سقمونیای مشوی را ساییده به آن اضافه نمایند و خوب به هم بزنند. مقدار مصرف از این شربت هر بار ۸۰CC است که باCC ۴۰ گلاب نی مگرم مخلوط کرده میل شود.

aloo-bukhre

 

همچنین ببینید

با خواص انواع عرقیات آشنا شوید..

با خواص انواع عرقیات آشنا شوید..

 با خواص انواع عرقیات آشنا شوید.. عرق برگ گردو خواص: پایین آورنده قند خون، ضد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *