معماری
نحوه تهیه شربت آلو
نحوه تهیه شربت آلو

شربت آلو

                    شربت آلو

 نسخهٔ دیگری برای آلوی خیس کرده که برای لینت مزاج بیشتر مؤثر است

نحوه تهیه شربت آلو:

آلوی بخارایی ۱۰ دانه، آلوی سیاه ۱۰ دانه، تمرهندی عاری .3 دانه و الیاف و پوست ۴۰ گرم، عناب ۱۰ دانه. همه را شب در آب (در حدود ۲ لیوان) خیس کرده و صبح صاف نموده و ۶۰ گرم شیرخشت و ۶۰ گرم ترنجبین تمیز در آن حل کرده و بنوشند.

 

.شربت آلو طبق نسخه محمدبن زکریا در کتاب اغذیهالمرضی
این شربت برای سردرد های گرم وتبهای شدید ویرقان مفید است ومزاج را لینت می دهد و مسهل صفرا است.
مقداری آلوبخارا در آب بخیسانند تا کاملاً نرم وحل شود سپس صاف نموده با مقداری شکر سرخ تا حدی که خوش طعم شود، مخلوط کرده روی شعله ملایم بجوشانند تا قوام آید وهر بار که درحدود ۵۰ گرم ازآن را می خورند در حدود نیم گرم سقمونیای مشوی درآن حل کنند.

همچنین ببینید

درمان میگرن

درمان گیاهی میگرن در طب سنتی!!

درمان گیاهی میگرن در طب سنتی!! میگرن، سردردهای مزمن، سردردهای عصبی، گریپ فصلی، سینوزیت بادرنجبویه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *