معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / شکر و عفونت در زنان یائسه
یائسگی
یائسگی

شکر و عفونت در زنان یائسه

شکر و عفونت در زنان یائسه

بعد از یائسگی، محیط داخلی مهبل از PH اسیدی به قلیایی تغییر می یابد. اگر استروژن یا آنتی بیوتیک مصرف می کنید یا از شکر فراوان و غذاهای کارخانه ای و صنعتی استفاده می کنید، این تغییر ممکن است بیشتر مشخص شود، زیرا لبه های خارجی مهبل کوچکتر می شود و محافظت کمتری از مهبل، مجرای پیشاب و مثانه میکند، در نتیجه عفونت به سادگی پیش می آ ید و به سرعت گسترش مییابد. مجرای پیشاب زن از مرد کوتاهتر است و آمادگی بیشتری برای آلودگی عفونی دارد. نوشیدن آب فراوان باکتریها را از مجرای پیشاب دفع میکند

مصرف شکر و کربوهیدراتهای تصفیه شده را قطع کنید، زیرا قدرت دفاعی بدن را کاهش میدهد. مطمئن شوید غذاهای شما پر از ویتامین C-B-A و مادهٔ معدنی روی میباشد.

 آیا می دانید ! 

86در صد از زنان میانسال ایرانی از مشکلات ادراری رنج می برند ( بی اختیاری ، سوزش و تکرر ادرار ) که در برخی دختران  جوان نیز شایع است در آمریکا بیش از 13 میلیون نفر از بی اختیاری ادرار رنج می برند و زنان دو برابر مردان بی اختیاری ادرار دارند

 

 

همچنین ببینید

خواص داروی سیب

سیب خواص شگفت انگیزی دارد!!

سیب خواص شگفت انگیزی دارد!! خواص داروی سیب سیب یک میوه قلیایی و تمیز کننده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *