معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / شکر چه تاثیری بر روی سندرم منیر دارد
شکر چه تاثیری بر روی سندرم منیر دارد

شکر چه تاثیری بر روی سندرم منیر دارد

سندرم منیر  و شکر

سندروم منیر چیست ؟

این بیماری بخشی از گوش داخلی را که مسئول کنترل تعادل است، گرفتار می سازد. گو ش داخلی مجموعهٔ ظریفی از پرده ها و پایانه های عصبی است که به حرکت پاسخ میدهد. وقتی  این بخش از گوش آسیب میبیند واکنشی را آغاز میکند و موجب سرگیجهٔ شدیدی میشود. فقط با گذشت زمان می توان آن را برطرف کند. سندرم منیر بیماری پیچیده ای است که معمولاً علت روشنی ندارد. این بیماری معمولاً صورت حملاتی ظاهر می شود که با شنیدن صدای زنگ در گوش ها، سرگیجهٔ شدید، کاه شنوایی، احساس فشار در گوش ها و گاهی تهوع و استفراغ مشخص میشود. حملات است متناوب باشند و شدت آنها نیز ممکن است متغیر باشد، اما گاهی آن قدر مکرر و شدید   است که بیمار تحمل خود را از دست می دهد. به طور طبیعی مایع موجود در گوش داخلی شما در دو حفرهٔ بالونی شکل قرار دارد.

هدف این مایع ، کمک به درک وضعیت سر در فضاست این کار توسط مجموعه ای از گیرنده های گوش داخلی که به حرکت حساس هستند انجام می شود. در بیماری منیر تعادل ویژه مایع در گوش داخلی را بر هم میزند. این مایع ایجاد فشار میکند که سرانجام موجب پارگی پر ده ظریف گوش داخلی می شود. آیا میدانید چرا؟

تحقیقات اخیر نشان داده است که میان مقدار قند خون و سندرم منیر رابطه وجود دارد. انسولین هورمونی است که مقدار قند خون را کنترل میکند. پزشکان دریافته اند که این بیمارا ن در خونشان انسولین زیاد دارند که بر اثر آن اختلال در گردش خون پدید می آید؛ به علاو غذای ناکافی، استعمال دخانیات، نوشیدن الکل و زیاد بودن کلسترول خون، باعث این بیماری می شود.

به گفتهٔ دکتر چارلز کیملمن: «وقتی شما قند فراوان مصرف می کنید، قند خونتان به سرعت بالا و پایین میرود، آن وقت گوشهای شما نمی توانند خود را با نوسانات قند خون در بدن منطبق کنند و در نتیجه شنوایی تان کاهش مییابد.»

از طرف دیگر مصرف قند باعث افزایش چربی خون شده و چربی خون باعث غلیظ شدن خون می شود و ورود خون را به شریان باریکی که به گوش داخلی خون می رساند مختل می سازد، بنابراین بهترین شیوهٔ درمان، کنترل قند خون است. در آزمایشی ۴۲ درصد بیماران مبتلا به سندرم منیر، شواهدی از کاهش قند خون را در آزمون تحمل گلوکز ۵ ساعته نشان دادند. این رقم را با رقم ۱۵ درصد در سایر بیماری ها مقایسه کنید

 

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *