معماری
شکلات صبحانه
شکلات صبحانه

شکلات صبحانه

شکلات صبحانه(1)

موا دلازم

مواد لازم برای تهیه  «شکلات صبحانه (۱)» به شرح زیر است: 

ارده 1قاشق غذاخوری

عسل 1 قاشق غذا خوری

پودر فندق خام۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ارده را در یک ظرف چینی مناسب ریخته و عسل را به آن اضافه کنید وآن را یک نواخت هم بزنید تا کاملاً سفت شده و قوام یابد، پس از آن، پودر فندقرا روی آن بپاشید. این شکلات بسیار انرژی زا است و برای افرادی که فعالیت های فیزیکی فراوان دارند بسیار مناسب است. شکلات یاد شده را میتوان به همراه یک لیوان شیر بادام به عنوان صبحانه میل کرد.

میتوان به جای عسل از ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شیره  انگور و یا شیره  خرما استفاده کرد.

شکلات صبحانه (2)

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «شکلات صبحانه (۲)» به شرح زیر است:

ارده 6 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو خالص  ۱ قاشق چای خوریسر صاف

پودر پسته خام  ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه

ارده را در یک ظرف چینی مناسب ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن  را یکنواخت هم بزنید تا کاملاً سفت شده و قوام یابد، سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و آنها را کاملاً مخلوط کنید. در انتها، پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی و نشاط آور و دارای انرژی فراوانی است. این شکلات را میتوان به همراه یک لیوان شیر بادام یا شیر فندق به عنوان صبحانه میل کرد. این صبحانه برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفیداست.

شکلات صبحانه (3)

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «شکلات صبحانه (۳)» به شرح زیر است:

عسل ۱ قاشق غذاخوری

پودر نارگیل  ۱ قاشق مرباخوری پ

ودر گردو۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه

ارده را در یک ظرف چینی مناسب بریزید و عسل را به آن اضافه کنید و آن را به طور یک نواخت هم بزنید تا کاملاً سفت شود و قوام یابد. پس از آن، پودر نارگیل و هل را که از قبل آماده کرده اید به آن اضافه نمایید و آن را کاملاً با هم مخلوط کنید. در انتها، پودر گردو را نیز روی آن بپاشید. اینشکلات بسیار مقوی، خوش عطر، خوش طعم، آرام بخش و دارای انرژی فراوانی است .

شکلات صبحانه (4)

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «شکلات صبحانه ()» به شرح زیر است:

ارده 6 قاشق غذا خوری 

پودر نارگیل1 قاشق غذا خوری 

پودر پسته  ۱ قاشق غذاخوری

گلاب ۱ قاشق غذاخوری

هل ساییده   نصف قاشق چایخوری

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه

ارده را در یک ظرف چینی مناسب ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یک نواخت هم بزنید تا کاملاً سفت شده و قوام یابد، سپس پودر نارگیل، هل، گلاب و وانیل را به آن اضافه کرده و آنها را کاملاً مخلوط کنید. در انتها، پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار خوش عطر است و از طعم خاصی برخوردار است و می توان آن را به همراه یک لیوان شیر فندق به عنوان صبحانه میل کرد  

در صورت تمایل می توانید ارده و شیره را با هم مخلوط کرده و میل نمایید 

همچنین ببینید

تخم کاهو

تخم کاهو و خواص درمانی آن….

 تخم کاهو و خواص درمانی آن…. خواص تخم کاهو: تخم کاهو از نظر طب قدیم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *