معماری
خانه / درمان دیابت / شیرهای صنعتی و غیرطبیعی یکی از علل احتمالی دیابت جوانان (دیابت نوع ۱)
شیرهای صنعتی و غیرطبیعی یکی از علل احتمالی دیابت جوانان (دیابت نوع ۱)
شیرهای صنعتی و غیرطبیعی یکی از علل احتمالی دیابت جوانان (دیابت نوع ۱)

شیرهای صنعتی و غیرطبیعی یکی از علل احتمالی دیابت جوانان (دیابت نوع ۱)

شیرهای صنعتی و غیرطبیعی یکی از علل احتمالی دیابت جوانان (دیابت نوع ۱)

توجیه دانشمندان تغذیه این است که حتی الامکان نباید به نوزادان، شیرگاودادمخصوصاً اگر در خانواده، سابقهٔ ارثی بیماری دیابت باشد. زیرا به نظر می رسد دادنشیرگاو به کودکان ممکن است زمینهٔ بروز دیابت نوع ۱ را آماده کرده و در سال های بعد در دورهٔ نوجوانی و جوانی، شخصی، مبتلا به دیابت نوع ۱ شود. این نظریه می رساند. که دیابت نوع ۱ ممکن است شکل بدی از نوعی آلرژی غذایی باشد و به علاوه نشان می دهد که در سن کمتر از یک سالگی که بحرانی ترین دوره است نباید به کودکان، شیر گاو و لبنیات داده شود. شواهد تحقیقاتی زیادی این نظریه را تأیید می کند، به علاوهتحقیقات نشان داده است کودکانی که در مدت کافی با شیر مادر تغذیه می شوند و

شیرگاو نمی خورند در سال های جوانی خیلی کمتر احتمال دارد به دیابت نوع ۱ مبتلا شوند.

تحقیقات دیگری که در سوئد در مؤسسه کارولینسکا در استکهلم انجام شدهنشان می دهد، اشخاصی که در سنین نوزادی تا حدود ۱۴ سالگی در رژیم غذاییخود بیشتر از غذاهای سرشار از پروتئین و هیدرات های کربن و هم چنین غذاهای مولد نیتروزامین استفاده کرده اند خیلی بیشتر از دیگران احتمال دارد که به دیابت مبتلا شوند

نتیجه:

صحیح است که به طور کلی فاکتورهای ژنتیکی و ارثی از مهم ترین عواملی هستند که بدن افراد را برای مبتلا شدن به دیابت مستعد می سازند . ولی در ضمن،تحقیقات وآزمایش ها تأیید می کنند که نوع زندگی و اشتغال و به خصوص رژیم غذایی و تمرین های ورزشی و عوامل روحی نیز برای ابتلا و ظاهر شدن علایم دیابت بسیار مؤثر اند.

همچنین ببینید

دیابت

کاملترین نسخه از انواع بیماری دیابت

کاملترین نسخه از انواع بیماری دیابت انواع بیماری دیابت دیابت شناسان جدید، دلایل زیادی دارند …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *