معماری
تغذیه با شیر مادر
تغذیه با شیر مادر

شیر مادر بهترین غذاست!!

شیر مادر بهترین غذاست!!

شیر مادر

برای شما هم تغذیه نوزاد با شیر مادر فواید بی شماری دارد. چنانچه کودکان را شیر بدهید، احتمال ابتلا به سرطان پستان در دوره پیش از یائسگی و سرطان تخمدان در شما کمتر می شود و هنگامی که پا به سن می گذارید، کمتر دچار شکستگی استخوان های لگن خواهید شد. همچنین احتمال این که اندامتان زودتر وضعیت قبلی خود را بازیابد، بیشتر است! اگر باردار هستید، پیش بینی احساسات شما درباره شیردادن به کودک ممکن است. دشوار باشد. شاید تصور کنید بعد از یک دوره بارداری دشوار و طولانی، نیروی کافی برای این کار نخواهید داشت. شاید حمایت کافی دریافت نکنید. در هر حال اگر مردد هستید که آیا بهتر است کودکتان را  با شیر خودتان تغذیه کنید یا نکنید، برای شما و کسانی که از شما حمایت می کنند، دانستن بعضی از فوایدی که نوزاد شما از تغذیه با شیر مادر از آنها بهره مند خواهد شد، احتمالاً انگیزه خوبی خواهد بود.

یافته های تحقیقاتی درباره تغذیه با شیر مادر

– نوزادانی که با شیرمادر تغذیه می شوند کمتر در معرض عفونت های تنفسی، خس خس سینه، عفونت های دستگاه ادراری، ترشح مایع گوش،اگزما، عفونتهای روده ای، اسهال، سرماخوردگی های طولانی و دیابت قرار می گیرند. سیستم ایمنی بدن آنها بهتر کار می کند. در خانواده هایی که سابقه آلرژی در آنها وجود دارد، این نوزادان کمتر به آلرژی مبتلا می شوند و هوش و بینایی آنها بهتر است.

– نوزادان شیرخشکی بیشتر از نوزادان تغذیه شده با شیر مادر به خاطر مشکلات تنفسی یا روده ای در بیمارستان بستری می شوند.

– مادرانی که به فرزندشان شیر میدهند کمتر در معرض سرطان پستان در دوره پیش از یائسگی و سرطان تخمدان قرار میگیرند و در هنگام پیری دچار شکستگی های لگن خاصره نمی شوند.

– تغذیه با شیرمادر، نوزادان نارس را از احتمال مرگ در اثر عفونت های روده ای در هنگام تولد، محافظت میکند.

– تغذیه با شیر مادر، کودک را در مقابل مرگ رخت خواب (سندرم مرگ ناگهانی نوزادی، SIDS) محافظت می کند.

. – کودکانی که با شیرمادر تغذیه شده اند دندان هایشان کمتر کج شده، بیماری تورم روده ای نداشته و احتمال ابتلای آنها به سرطان قبل از ۱۵ سالگی کمتر است هر قدر طول مدت شیرخوردن آنها بیشتر باشد، احتمال ابتلای آنها به بیماری دیابت کمتر می شود.

– بزرگسالانی که در کودکی با شیرمادر تغذیه شدهاند، کمتر به بیماریهای قلب و عروقی، تصلب شرائین، آپاندیسیت و آرتروز دچار می شوند. احتمال ابتلای این افراد به بیماری های روده ای هم کمتر است.

– در تحقیق بر روی بیش از ۵۰۰ کودک هفت سالهای که با شیرمادر تغذیه شده اند، مشخص شده است که هرچه طول مدت شیرخوردن بیشترباشد. احتمال ابتلای به بیماریهای تنفسی کمتر می شود.

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *