معماری
صرع یا غش
صرع یا غش

صرع یا غش

صرع یا غش

بیماری صرع یا غش، به علت های مختلف مانند ضربه و یا فشارهای وارده به مغز و عوامل دیگری از قبیل تومورها یا ناراحتی انتقالی اندام ها و غیره به وجود میآید و انواع مختلف دارد که دو نوع آن از همه مهمتراست:

۱- صرع نوزادان

۲- صرع بزرگسالان که صرع بزرگ نام دارد و هر یک دارای اهمیت مخصوصی به خود است. به طور کلی در این بیماری «پرهیز» بیشتر مورد توجه بوده و به درمان بیماری کمک خواهد کرد، زیراناپرهیزی باعث تجدید حملات صرعی و تشدیدبیماری میگردد.

بیمار مبتلا به صرع چه چیزی نخورد؟

بیمار صرعی باید از خوردن خوراکی های ترشی (ترشیجات)، میوه های ترش، لبنیات، گوشت مرغابی، گوشت ماهی، گوشت حیوانات عظیم الجثه (بزرگ) مانند گوشت شتر و گاو، غذاهای چرب، دنبه، روغن حیوانی، کره، خامه، سرشیر هم چنین باقلا، عدسی، فلفلی و خردل خودداری کند.

همچنین باید از خوردن آب سرد، نوشیدنی های یخ کرده، رفتن در استخر آب سرد یا دوش گرفتن با آب سرد، زیاد در حمام ماندن، بی خوابی شب، کارهای سخت و سنگین، مطالعه و کارهای فکری زیاد، پرخوری، گریه، خشم و غشسب، ناراحتی و عصبانیت، غم و اندوه، آواز بلند (زور به صدا آوردن) یا فریاد زدن، در معرض رعدوبرق آسمانی قرار گرفتن، موتورسواری یا سوار شدن بر اسب یا وسایل تندرویی که زمین را در زیر پای خود ببیند، جماع بیش از حد، حضور در مکانهای بسیار سرد یا بسیار گرم، رفتن در ارتفاعات، شرکت در مجالس عزا، رفتن در قبرستان ها، نگاه کردن به نورهای شدید همچنین اشیاء گردان یا سریع الحرکت، بوی گوگرد و قیر و قطران، کنار عبور آبراه رفتن و نگاه کردن به آب روان، دود اشیاء بدبو پرهیز کند. کسی که به این بیماری مبتلا شده است نباید فورا بعد از خوردن غذا و با معده ی سنگین بخوابد. خوابیدن این افراد باید حتماً ۱ تا ۳ ساعت پس از     صرف غذا باشد

برای درمان بیماری صرع چه باید خورد؟

  • ضمنا بوییدن پودینه یا دارچین یا زیره یا انیسون به طور همه روزه و خوردن آنها با غذاهای روزانه نافع می باشد، نوشیدن کومبوچا در صورتی که تازه باشد و ترش نشده باشد بعد از هر غذا یک فنجان مفید است. ولی کومبوچا به طبع بعضی افراد سازگاری ندارد که پس از امتحان در خوردن مشخص خواهد شد.
  • به عنوان درمان پرهای پیاز عنصل خشک یا پوست های پیاز عنصل و قاریون از هر کدام ۱۰ گرم. صمغ انجدان، زرآوند مدحرج، قردمانا و عاقرقرها از هر کدام ۲۰ گرم. سیسالیوس و استو خدوس هندی از هر کدام ۴۰ گرم همه را بسیار نرم بسایید و بعد با یک کیلو عسل بدون موم مخلوط کنید و هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن میل کنید.
  • پوست هلیله ی کابلی و پوست هلیله ی زرد، استوخدوس هندی، عود الصلیب و عاقرقرها را به نسبت مساوی مخلوط و نرم بسایید و هر روز کمی از آن را روی غذای روزانه بپاشید و بخورید.
  • عودلصلیب و عاقرقرها از هر کدام ۱۰ گرم، صبر زرد، شهم حنظل، مستکی، قاریقون و سکبینج از هرکدام ۵ گرم، سقمونیا شش نخود، همه را مخلوط و نرم بکوبید و با کمی گلاب خمیر کنید بعد قرص هایی به شکل گلوله و به اندازه ی یک نخود بسازید، سپس آنها را در آفتاب و یا کنار بخاری خشک کنید و هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه ۲ عدد میل کنید.  عاقرقرها، استو خدوس هندی و سیسالیوس از هر کدام ۱۰ گرم، قاریقون ۲۰ گرم، قردمانا، صمغ انجلدان، زراوند مدھرج، عود بلیسان و حب بلیسان از هر کدام ۱۵ گرم، همه را مخلوط و نرم بسایید بعد با کمی عسل بدون موم ترکیب کرده و به صورت خمیر سفتی دراورده و قرص هایی به شکل گلوله و به اندازه یک عدد نخود بسازید و در یخچال نگهداری کنید. هر روز صبح، ظهر و شب هر بار ۲ تا ۳ عدد از آن را میل کنید .
  •  مقدار ۱۲۰ گرم گل ریحان خشک شده را با ۳۰گرم تفاله ی لیمو ترش خشک یا مغزه ی لیمو عمانی (بدون هسته هایش)، ۳۰ گرم سنبل الطیب، ۱۵ گرم میخک و ۱۵ گرم دارچین را کوبیده و در ۲ لیتر عرق کشمش بریزید و در با ظرف را بسته تا ۸ روز بماند و هر روز یک تا دو مرتبه آن را هم زده و زیر و رو کنید تا مخلوط شود روز نهم آم را صاف کرده و در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید و روزی یک بار هر مرتبه یک قاشق از ان را در یک لیوان ابا مخلوط کرده و بنوشید. یا ۳۰ تا ۴۰ قطره از آن را روی یک تکه قند بچکانید و بخورید.
  •  هر چند روز یک بار پس از تنقیه، یک مثقال جند بیداستر را بکوبید و با نبات کوبیده، مخلوط و بخورید.
  •  سنبل الطیب، لیمو عمانی، گل گاوزبان را مخلوط و هر روز مقداری از آن را مانند چای دم کنید بعد آب آن را صاف و با نبات شیرین حالی کرده و بنوشید.
  • استو خدوس هندی، عود الصلیب، گل گاوزبان، رازیانه، بادرنجبویه، گل محمدی، گل بومادران، آویشن شیرازی، سنبل الطیب، ریشه ی اریسا و انیسون را به نسبت مساوی مخلوط و نیم کوب کنید، هر روز صبح ناشتاهر بار ۲ قاشق از آن را بجوشانید بعد اب صافکرده ی آن را با نبات شیرین کرده، بنوشید.
  • عیارج فیقرا، افتیمون شامی، استوخدوس هندی، قاریقون، تربد سفید مجوف ، پوست هلیله ی زرد، شهمحنظل ،کتیرا  و سمقونیا همه را مخلوط کرده  و بسیار نرم بسایید بعد با کمی آب مرطوب کنید و به صورت خمیر سفتی در آورید و قرص هایی به شکل گلوله و به اندازه یک عد نخود درست کنید، سپس در آفتاب یا کنار بخاری قرار داده تا خشک شود. هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه دو عدد میل کنید.
  • پنجاه گرم عاقرقرها را بسیار نرم بسایید و با ۲ قاشق غذاخوری سرکه و ۲۵۰ گرم عسل بدون موم مخلوط کرده و هر روز یک قاشق شربت خوری از آن را ه هر روز ۲۰ تا ۳۰ گرم ریشه ی پامچال را در یک را با نبات یا عسل شیرین کرده، بنوشید.

همچنین ببینید

ناتوانی وخستگی

اگر همیشه احساس خستگی میکنید بخوانید..!

اگر همیشه احساس خستگی میکنید بخوانید..! ناتوانی و خستگی  زمانی که شما احساس بسیار خوب …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *