معماری
ضرر گوشت و چربی
ضرر گوشت و چربی

ضرر گوشت و چربی چیست؟

ضرر گوشت و چربی چیست؟

دانشمندان توصیه می کنند که حتی الامکان از خوردن گوشت قرمز چرب و چربی حیوانی و بخصوص چربی گوشت پرهیز کنید زیرا آمار نشان میدهد که بیشترین تعداد مبتلایان به سرطان لوزالمعده بین اشخاصی دیده می شود که در خوردن گوشت قرمز چرب و چربی اسراف می کنند. و ظاهراً در این ماجرا گوشت بیشتر از چربی مسئول است و دخالت دارد. مطالعات زیادی نشان داده است که احتمال مبتلا شدن به سرطان لوزالمعده در اشخاصی که در خوردن گوشت سرخ شده و کباب شده اسراف می کنند، خیلی زیاد است. و گوشت خوله از نظر این مخاطره در صدر لیست قرار دارد. در ژاپن تحقیقات نشان میدهد اشخاصی که روزی یا بار مرتباً گوشت میخورند در مقایسه با دیگران که کمتر گوشت می خورند احتمال خطر سرطان لوزالمعده تا ۵۰درصد بیشتر است. یالی تحقیقسوئدی نشان می دهد که اسراف در خوردن گوشت قرمز سرخ شده و کباب شده احتمال مبتلا شدن به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد. ولی اگر گوشت به طرق دیگری پخته شود تا این حد خطرزا نیست. طبق آماری که در شهر لوسآنجلس گرفته شده آنهائی که حداقل ۵ بار در هفته گوشت گاو میخورند دوبار بیشتر از دیگران احتمال دارد به سرطان لوزالمعده مبتلا شوند. سلول های لوزالمعده در حیواناتی که مقدار زیادی گوشت و چربی خوردهاند شدیداً آسیب دیده است. تحقیقات نشان میدهد که تنها وجود چربی در گوشت قرمز عامل این آسیب و خطر مبتلا شدن به سرطان لوزالمعده نیست بلکه عوامل دیگری نیز در گوشت در این ماجرا دخیل هستند که در حال حاضر دقیقاً انواع آنها معلوم نیست ولی ظاهراً عامل مهم، ترکیبات سرطانزای نیتروز امین هاست که از نیتریتهای سدیم به دست میآید. ترکیبات شیمیائی نیتریتهای سدیم را متأسفانه به عنوان نگهدارنده به گوشت های تجارتی میزنند. ویتامین C برای خنثی کردن نیتروز امین ها کمالی می کند و شاید به همین دلیل است که خوردن میوه های سرشار از ویتامین C برای پیش گیری سرطان لوزالمعده بسیار مؤثراست.

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *