معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه حلیم عدس با گوشت در طب سنتی
طرز تهیه حلیم عدس با گوشت در طب سنتی
طرز تهیه حلیم عدس با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه حلیم عدس با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه حلیم عدس با گوشت در طب سنتی

3728dmipaze16ahuctmr-1

حلیم عدس با گوشت 

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه  «حلیم عدس با گوشت» به شرح زیر است:

گوشت گوسفند600 گرم 

عدس ریزه ۱ کیلوگرم

پیاز متوسط 1 عدد

هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل، فلفل و زعفران. مجموعاً ۲ قاشق مرباخوری

اویشن ساییده۱ قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم 

گل پر ساییده۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه حلیم عدس با گوشت:

ابتدا گوشت را شسته و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را همراه با چند لیوان آب روی اجاق بگذارید و صبر کنید تا بجوشد، بعد کف آن را گرفته و پیاز خلال شده و ادویهجات را به گوشت بیفزایید و صبرکنید تا به مرور پخته و آماده شود. اکنون عدس را نیز پاک کرده و بشویید و به گوشت اضافه کنید و صبر کنید تا آماده شود. ۱۰ دقیقه مانده به حاضر شدن غذا، نمک را به آن بیفزایید و به آرامی آن را با گوشت کوب بکوبید تا غذا یک نواخت شود، سپس غذا را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را مقداری آویشن و گل پر ساییده بریزید. حلیم عدسی با گوشت غذای خوشمزه ای است.

استفاده از عدس ریزه غذا را خوشمزهتر میکند و قیمت آن نیز مقرون به صرفه تر است.

این مقدار غذا برای ۸ تا ۱۰ نفر کافی است.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *