معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خوراك لوبیا در طب سنتی
خوراك لوبیا
خوراك لوبیا

طرز تهیه خوراك لوبیا در طب سنتی

طرز تهیه خوراك لوبیا در طب سنتی

خوراك لوبیا

مواد لازم برای ۴ نفر:

لوبيا ۳ فنجان

پاچه گوسفند 4عدد و یا یک عدد پاچه گوساله

پیاز یک عدد

رو غن یک فنجان

سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری

ادویه (فلفل – زنجبیل – دارچین) یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه: ابتدا پاچه گوسفند را خوب پخته و لوبیا را در ظرف دیگری پخته و پاچه گوسفند اضافه نموده بعد از نیم ساعت ۲ قاشق سرکه سیب را به آن اضافه نموده بعد از نیم ساعت غذا آماده است.

سرکه سیب باعث می شود که کلسیم استخوان وارد آب گردد. این غذا بسیار مقوی است و به عنوان صبحانه یا ناهار استفاده شود.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *