معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خوراک همبرگر خوشمزه در طب سنتی
خوراک همبرگر
خوراک همبرگر

طرز تهیه خوراک همبرگر خوشمزه در طب سنتی

طرز تهیه خوراک همبرگر خوشمزه در طب سنتی

خوراک همبرگر

fo3151

مواد لازم:

مواذ لازم برای تهیه «خوراک همبرگر» به شرح زیر است:

گوشت قلوه گاه گوسفندی 1کیلو گرم 

پیاز درشت 1عدد

 سیر درشت 1حبه 

تخم مرغ رسمی 1عدد

هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیلی و زعفران مجموعاً ۲ قاشق چایخوری

نمک به مقدار لازم

روغن مایع ۵ تا ۹ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خوراک همبرگر:

ابتدا گوشت را پاک کرده و خرد کنید و خوب بشویید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، سپس با پنجره  درشت آن را چرخ کنید و به آن نمک زده و یک بار دیگر آن را با پنجره ی ریز چرخ کنید تا گوشت قوام پیدا کند. پس از آن، سیر را ریز رنده کرده و همراه با تخم مرغ و ادویهجات و نیز تفاله پیازی که آن را درشت رنده کرداید به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید تا قوام پیدا کند. اکنون چند قاشق روغن در ماهیتابه ریخته و پس از آن، به تدریج، مقداری از گوشت را برداشته و آن را قالب زده و به صورت همبرگر درآورده و درون ماهیتا به قرار داده و درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم بخارپزشود. پس از پخته شدن، آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.

این غذا سریع آماده می شود و مقوی است؛ و از این رو، برای کسانی که دچار ضعف شده اند مفید است.

خوراک همبرگر را میتوانید با سس کچاپ و نیز با سبزیجات و سالاد کاهو میل کنید.

این مقدار غذا برای ۹ تا ۷ نفر کافی است.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *