معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خورش آلو اسفناج در طب سنتی
طرز تهیه خورش آلو اسفناج
طرز تهیه خورش آلو اسفناج

طرز تهیه خورش آلو اسفناج در طب سنتی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج در طب سنتی

خورش آلو اسفناج

موادّ لازم:

موادلازم برای تهیه «خورش آلو اسفناج) به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی ۵۰۰ گرم

قلم گوسفند 1عدد

اسفناج پاک شده و شسته شده ۱ کیلوگرم

آلو بخارای مشهدی ۰ ۲۵ گرم

پیاز درشت ۱ عدد

هل، دارچین، زردچوبه و زعفران۲ قاشق مرباخوری

نمک . به مقدار لازم

روغن مایع  5تا 6قاشق غذاخوری

اب 2تا 3لیوان

طرز تهیه  خورش آلو اسفناج:

ابتدا گوشت  را پاک کرده و خرد کنید و بشویید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود. سپس گوشت را با چند لیوان آب خنک در یک ظرفمناسب ریخته و روی اجاق بگذارید تا بجوشد، پس از به جوش آمدن، کف گوشت را گرفته و پیاز را نیز خلال کرده و همراه با کمی ادویه به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به آرامی بجوشد و پخته شود. حال اسفناج را در ظرف دیگری ریخته و روی اجاق قرار دهید تا بپزد. بعد از پختن، آن را از ظرف خارج کرده و خرد کنید و همراه با آلو بخارا که قبلاً آن را شسته اید به گوشت بیفزایید و صبر کنید تا غذا جا بیفتد.

 اگر آبی از اسفناج باقی مانده بهتر است آن را دور نریزید و اگر آبگوشت کم شد می توانید آن را به غذا اضافه کنید. بعد از آماده شدن غذا، آن را با پلوی سفید میل کنید.

این غذا بسیار خوشمزه و خوش طعم است و ناراحتیهای گوارشی و دیابت را کنترل میکند

این مقدار غذا برای ۱ تا ۸ نفر کافی است.

همچنین ببینید

خوراک نرگسی با گوشت

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی خوراک نرگسی با گوشت مواد لازم: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *