معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خورش ریواس در طب سنتی
طرز تهیه خورش ریواس در طب سنتی
طرز تهیه خورش ریواس در طب سنتی

طرز تهیه خورش ریواس در طب سنتی

 طرز تهیه خورش ریواس در طب سنتی

خورش ریواس

موادلازم:

مواد لازم برای تهیه  «خورش ریواس» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی ۵۰۰ گرم

قلم گوسفند ۱ عدد

لوہیا قرمز200گرم

سبزی خورشتی  ۱ کیلوگرم

ریواس 4 ساقه  سفید

مغز لیمو عمانی 4 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط 1 عدد

هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل، فلفل و زعفران مجموعا ۲ قاشق مرباخوری

نمک  به مقدار لازم

سیر 1حبه

طرز تهیه خورش ریواس :

خورش ریواس مثل خورش کرفس تهیه می شود. این خورش بسیار خوشمزه و می خوش است و نشاط خاصی به انسان میدهد. سبزی ریواسوحشی و فصلی است و توصیه می شود که خوانندگان عزیز در فصل بهار حتما از این سبزی استفاده کنند.

این مقدار غذا برای ۱ تا ۷ نفر کافی است.

همچنین ببینید

خوراک نرگسی با گوشت

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی خوراک نرگسی با گوشت مواد لازم: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *