معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خورش فسنجان در طب سنتی
طرز تهیه خورش فسنجان
طرز تهیه خورش فسنجان

طرز تهیه خورش فسنجان در طب سنتی

طرز تهیه خورش فسنجان در طب سنتی

خورش فسنجان

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه  «خورش فسنجان» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی ۷۰۰   گرم

قلم گوسفند 1عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

مغز گردوی خوب و سالم ۳۰۰ گرم

رب انار ترش 3 تا 4قاشق غذا خوری

شیره انگور (در صورت تمایل) 3 تا 4قاشق غذا خوری

هل، دارچین، زردچوبه و زعفران ۲ قاشق مرباخوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خورش فسنجان:

گوشت گوسفند یا بوقلمون را پاک کرده و بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس قلم را از وسط نصف کرده و همراه با چند لیوان آب سرد در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید تا بجوشد، بعد کف گوشت را گرفته و پیاز خلال شده را همراه با کمی ادویه به گوشت اضافه کنید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد. بعد از پخته شدن گوشت، گردو را نیزپاک کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در آب ولرم بگذارید تا مواد آلرژی زای آن نیز خارج شود، سپس آن را چرخ کرده و با بقیه  ادویهجات و رب انار به غذا بیفزایید و صبر کنید تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد و روغن گردو نیز روی سطح خورش بیاید. در این حال، عطر غذا در فضای آشپزخانه پیچیده و اشتها را تحریک خواهد کرد. این غذا به دو صورت مورد استفاده قرار میگیرد:

۱ – به صورت ترش ۲- به صورت شیرین. در صورت اخیر، میتوانید در بشقاب خود به مقدار دل خواه، شیره  انگور اضافه کنید. توجه: برای تهیه خورش فسنجان، به جای گوشت مرغ، میتوانید هم از گوشت گوسفند استفاده کنید و هم از گوشت بوقلمون.

این مقدار غذا برای ۵ تا ۱ نفر کافی است.

همچنین ببینید

طرز تهیه خوراک مخصوص پنیر

اشنایی طرز تهیه خوراک مخصوص پنیر در طب سنتی

اشنایی طرز تهیه خوراک مخصوص پنیر در طب سنتی خوراک مخصوص پنیر مواد لازم: مواد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *