معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خورش قیمه بادمجان در طب سنتی
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان در طب سنتی

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان در طب سنتی

خورش قیمه بادمجان

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه «خورش قیمه بادمجان» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی 500گرم

قلم  گوسفند1عدد

لپه 200 گرم

بادمجان رسیده قلمی متوسط 4عدد 

مغز لیمو عمانی 4 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط ۲ عدد

هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل، فلفل و زعفران ۲ قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی. ۵۰۰ گرم

سیر درشت  1حبه

 نمک به مقدار لازم

روغن 4 قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان:

ابتدا گوشت را پاک کرده، شسته و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود. بعد قلم را از وسط نصف کرده، و همراه با گوشت و چند لیوان آب سرد، در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. سپس کف گوشت را گرفته و پیاز خلال شده را با کمی ادویهجات به گوشت اضافه کرده و صبر کنید تا به آرامی بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن غذا، لپه را با آب گرمبشویید و به غذا اضافه کنید .

بعد از پخته شدن لپه، بقیه  ادویهجات و لیمو عمانی را نیز به غذا اضافه کنید. در آخر، گوجه فرنگی ها را با سیر و نمک در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید و به غذا بیفزایید. اکنون بادمجان ها را که قبلاً پوست کنده و به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک قرار داده اید تا مواذ زائد آن خارج شود، در یک ظرف مناسب قرار داده، و پیاز خلال شده و نعناع و روغن را به ان اضافه کرده و همراه با ۲ لیوان آب می گذاریم تا به آرامی بپزد. با پخته شدنگوشت، بادمجان هم آماده می شود. آنگاه بادمجان ها را به خورشت اضافه کردهو صبر می کنیم تا بعد از چند جوش ملایم، غذا جا بیفتد و آماده شود. این غذا بسیار خوش عطر و خوش طعم است و از خوردن آن، لذت خواهید برد.

این مقدار غذا برای ۱ تا ۸ نفر کافی است.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *