معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خورش قیمه در طب سنتی
خورش قیمه
خورش قیمه

طرز تهیه خورش قیمه در طب سنتی

طرز تهیه خورش قیمه در طب سنتی

خورش قیمه

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه  «خورش قیمه» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی ۵۰۰ گرم

قلم گوسفند  ۱ عدد

مغزلیمو عمانی۵ قاشق غذاخوری

لپه آذرشهری 200 گرم

سیب زمینی 6 عدد متوسط

گوجه فرنگی 500 گرم

هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل، فلفل و زعفران ۲ قاشق مرباخوری

پیاز متوسط ۱ عدد

سیر  ۱ حبه

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خورش قیمه:

ابتدا گوشت را پاک کرده، و آن را خرد کنید و سپس بشویید و در صافی قرار داده تا آب آن کشیده شود. بعد قلم را نیز از وسط نصف کرده و همراه با گوشت، با چند لیوان آب سرد در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، کف گوشت را گرفته و پیاز را نیز خلال کرده و همراه با کمی ادویه به غذای در حال پخت اضافه میکنیم و می گذاریم تا بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن غذا، لپه را با آب گرم شسته و به غذا اضافه می کنیم.

بعد از پخته شدن لپه، لیمو عمانی و بقیه ی ادویهجات را نیز به غذا اضافه می کنیم. حال گوجه فرنگی ها را همراه با سیر، درون مخلوط کن ریخته و مخلوط می نماییم تا به صورت رب در آید. در آخر، نمک و گوجه را به غذا می افزاییم و صبر می کنیم تا غذا جا بیفتد. اکنون سیب زمینی را پوست کنده و خلال می کنیم و می شوییم و در صافی می ریزیم و چند بار زیر و رو می کنیم تا آب آن خارج شود، سپس آنها را درون ماهیتا به ریخته و کمی روغن به آن اضافه کرده و درب ظرف را می گذاریم تا با حرارت کم بپزد. آنگاه غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و مقداری سیب زمینی روی آن میریزیم و میل میکنیم.

این مقدار غذا برای ۹ تا ۷ نفر کافی است.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *