معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خورش قیمه مخصوص آذربایجان در طب سنتی
خورش قیمه مخصوص آذربایجان
خورش قیمه مخصوص آذربایجان

طرز تهیه خورش قیمه مخصوص آذربایجان در طب سنتی

طرز تهیه خورش قیمه مخصوص آذربایجان در طب سنتی

خورش قیمه مخصوص آذربایجان

موادّ لازم:

مواد لازم برای تهیه (خورش قیمه ی مخصوص آذربایجان» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی ۷۵۰ گرم

قلم گوسفند ۱ عدد

مغز بادام خام و شیرین خلال شده ۱۵۰ گرم

تخم مرغ رسمی5 تا6 عدد

مغزلیمو عمانی 4 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط ۱ عدد

هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل و زعفران مجموعا ۲ قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی متوسط 3 عدد

سیر  ۱ حبه

نمک  به مقدار لازم

طرز تهیه خورش قیمه مخصوص آذربایجان:

ابتدا گوشت و قلم را مثل بقیه خورش ها آماده کرده و همراه با چند لیوان آب سرد در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید و صبر کنید تا بجوشد، سپس کف آن را گرفته، پیاز خلال شده را به همراه ادویهجات به گوشت اضافه کرده و صبر کنید تا به مرور جوشیده و آماده شود. حال گوجه فرنگی ها را شسته و خرد کرده و در مخلو ط کن بریزید و سیر و نمک را نیز به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و آن را به گوشت بیفزایید و صبر کنید تا غذا جا بیفتد و آماده شود.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *