معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خورش لوبیا سبز در طب سنتی
خورش لوبیا سبز مجلسی
خورش لوبیا سبز مجلسی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز در طب سنتی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز در طب سنتی

خورش لوبیا سبز

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه  «خورش لوبیا سبز» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی ۵۰۰ گرم

قلم گوسفند ۱ عدد

لوبیا سبز 400 گرم

مغز لیمو عمانی 4 قاشق غذا خور ی

لپه 200 گرم

سیر 2حبه

پیاز 1عدد

گوجه فرنگی 500 گرم

هل  و دارچین  و زرد چوبه و زعفران و زنجبیل مجموعا 2 قاشق مربا خوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خورش لوبیا سبز:

ابتدا گوشت را پاک کرده و خرد کنید و بشویید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، سپس قلم را از وسط نصف کرده همراه با گوشت و چندلیوان آب سرد در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. به محض جوشیدن، کف آن را گرفته و پیاز خلال شده و مقداری از ادویهجات را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به آرامی بپزد. پس از آن، لپه را با آب گرم شسته و نیم ساعت مانده به آماده شدن غذا، آن را به گوشت بیفزایید. اکنون لوبیا سبز را پاک کرده و به اندازه های ۳ تا 4 سانتیمتر خرد کنید و بعد از شستن، همراه با ۲ لیوان آب، در ظرف جداگانه ای ریخته و روی اجاق قرار دهید تا پخته و آب آن کشیده شود، سپس با بقیه ادویهجات و مغز لیمو عمانی به گوشت اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی را شسته و همراه با نمک و سیر در مخلوط کن ریخته و آن را مخلوط کنید و به غذا اضافه کنید و صبر کنید تا غذا جا بیفتد و آماده شود.

این مقدار غذا برای ۱ تا ۷ نفر کافی است.

همچنین ببینید

خوراک نرگسی با گوشت

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی خوراک نرگسی با گوشت مواد لازم: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *