معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خورش کدو و بادمجان در طب سنتی
خورش کدو و بادمجان
خورش کدو و بادمجان

طرز تهیه خورش کدو و بادمجان در طب سنتی

طرز تهیه خورش کدو و بادمجان در طب سنتی

خورش کدو و بادمجان

مواد لازم:

مواذ لازم برای تهیه «خورش کدو و بادمجان» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی6۰۰ گرم

قلم گوسفند ۱ عدد

بادمجان رسیده قلمی 4عدد

کدو خورشتی متوسط  4عدد

پیاز متوسط 2عدد

لټه200گرم

هل ، دارچین ، زردچوبه و زنجبیل و زعفران مجموعا ۲ قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی  700گرم

سیر۲ حبه

نمک به مقدار لازم

روغن مایع5 تا 6قاشق غذا خور ی

نعناع خشک ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه خورش کدو بادمجان:

ابتدا گوشت را پاک کرده و بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود. قلم را نیز از وسط نصف کرده و همراه با گوشت و چند لیوان آب در یک ظرف مناسب قرار دهید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد، سپس کف گوشت را گرفته و ۱ عدد پیاز خلال شده و مقداری ادویهجات به آن اضافه کردهو صبر کنید تا به مرور بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن غذا، لپه را با آب گرمشسته و به غذا اضافه کنید.اکنون بادمجان ها را که قبلاً پوست کنده و به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک قرار دادهاید تا مواذ زائد آن خارج شود، از طول به ضخامت ۲ سانتیمتر برش داده و از آب خارج کرده و بشویید و در یک ظرف جداگانه قرار دهید. پس از آن، کدو را نیز پوست کنده و از طول به ضخامت ۲ سانتیمتر برش داده و بشویید.

آنگاه کدوها و بادمجان ها را همراه با ۱ عدد پیاز خلال شده و نعناع خشک و روغن و ۲ لیوان آب روی اجاق قرار دهید تا به مرور پخته و آماده شود. بعد از پخته شدن گوشت از یک سو، و کدو و بادمجان از سوی دیگر، همه را همراه با بقیه ادویهجات و مغز لیمو عمانی با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر، گوجه و سیر و نمک را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید و پس از آن، به غذا اضافه کرده و صبر کنید تا چند جوش خورده و جا بیفتد. بعد از آماده شدن، آن رادر یک ظرف مناسب کشیده و نوش جان کنید. این خورش بسیار خوشمزه ولذیذ است.

این مقدار غذا برای ۱ تا ۸ نفر کافی است.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *