معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده در طب سنتی
طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده در طب سنتی
طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده در طب سنتی

طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده در طب سنتی

طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده در طب سنتی

خورش گوشت چرخ کرده

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه  «خورش گوشت چرخ کرده» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی 600 گرم

پیاز درشت ۱ عدد

سیب زمینی متوسط ۵ عدد

مغزلیمو عمانی ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع 4 تا 5 قاشق غذاخوری

هل، دارچین، زردچوبه، رنجبیل، فلفل و زعفران مجموعاً ۲ قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی500گرم

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خورش گوشت  چرخ کرده:

ابتدا گوشت را شسته و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود. سپس آن را چرخ کنید و با خلال پیاز و نمک و ادویهجات به گوشت اضافه کردهو همراه با ۲ لیوان آب در ماهیتا به ریخته و روی اجاق بگذارید و درب آن را بگذارید تا بپزد. بعد از جوشیدن، گوشت را با چنگال از هم دیگر جدا کرده و با قاشق چوبی هم بزنید تا به مرور پخته شود. نیم ساعت مانده به آماده شدن غذا،

سیب زمینی ها را نیز شسته و پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کرده و همراهبا مغز لیمو عمانی و روغن به غذا بیفزایید و صبر کنید تا غذا جا بیفتد و آمادهشود. این غذا سریع آماده می شود و خوش مزه است.

 برای طبخ غذا و به خصوص خورش ها و هرچه بیشتر خوشمزه شدن آنها، بهتر است آنها را با حرارت ملایم بپزیم.

این مقدار غذا برای ۷ تا ۸ نفر کافی است.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *