معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / طرز تهیه دمنوش پونه کوهی و آویشن شیرازی در طب سنتی
دمنوش پونه کوهی و آویشن شیرازی
دمنوش پونه کوهی و آویشن شیرازی

طرز تهیه دمنوش پونه کوهی و آویشن شیرازی در طب سنتی

طرز تهیه دمنوش پونه کوهی و آویشن شیرازی در طب سنتی

 دمنوش پونه کوهی و آویشن شیرازی

اين نوشيدنی بسيار خوش طعم بوده و از آنجايی كه ضد عفونت مي باشد برای برطرف كردن سرما خوردگی بسيار موثر است. به همين دليل نوشيدن آن برای فصل زمستان بسیار مفيد است.

مواد لازم:

55bf3d5c93226damnoosh

پونهٔ کوهی ۱ قاشق غذاخوری

آویشن شیرازی ۱ قاشق غذاخوری

عسل به مقدار لازم

آب جوش ۳ليوان

این دم کرده برای دخترخانم ها و خانم هایی که در دوران عادت ماهیانه از درد شدید رنج می برند و نیز کسانی که دارای درد کلیوی هستند بسیار مفید است. این دم کرده برای رفع عفونت و سرماخوردگی یک نوشیدنی ایده آل است.

روش تهیه دمنوش پونه کوهی و آویشن شیرازی:

پونه و آویشن را با آب جوش در قوری ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه دم کنید. سپس در یک لیوان ریخته و به مقدار لازم عسل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عسل حل شود و به آرامی میل کنید.این نوشیدنی را در فصل پاییز و زمستان استفاده کنید و ضدعفونت است و برای سرماخوردگی و دردهای دوران قاعدگی خانمها بسیار مفید میباشد.

همچنین ببینید

سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید… سرکه انگبین انگبین مواد شیرینی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *