معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه دم پخت جوانه گندم در طب سنتی
دم پخت جوانه گندم
دم پخت جوانه گندم

طرز تهیه دم پخت جوانه گندم در طب سنتی

طرز تهیه دم پخت جوانه گندم در طب سنتی

دم پخت جوانه گندم

مواد لازم :

برنج ایرانی 2فنجان

جوانه گندم تازه 4فنجان

پیاز درشت 1عدد

روغن1/5 فنجان

اگر روغن دنبه گوسفند باشد خوشمزه تر خواهد بود

آب 8فنجان

نمک به مقدار کافی

طرز تهیه دم  پخت جوانه گندم:

ابتدا به مدت ۱۲ ساعت ؛ فنجان گندم را خیس نموده و بعد از آن در سبد صافی ریخته و آن را داخل یک کیسه پلاستیکی به مدت ۱۲ساعت قرار داده و در کیسه را محکم ببندید. بعد از اینکه جوانه آماده شد (فقط کافی است که گندم نیش بزند) آن را با ۸ فنجان آب به مدت نیم ساعت حرارت داده سپس برنج و پیاز داغ و نمک را اضافه کرده اگر کم آب بود کمی آب جوش اضافه کرده بعد از اینکه  برنج پخت به مدت ۱۵ دقیقه دم کرده سپس استفاده می نمائیم.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *