معماری
طرز تهیه سمبوسه قارچ
طرز تهیه سمبوسه قارچ

طرز تهیه سمبوسه قارچ

طرز تهیه سمبوسه قارچ

سمبوسه قارچ

مواد لازم :

مواڈ لازم برای تهیه  «سمبوسه قارچ» به شرح زیر است:

قارچ خرد شده 400 گرم

فلفل دلمه نصف 1 عدد

گل کلم ریز خرد شده 100 گرم

گوجه فرنگی متوسط 3 عدد

پیاز متوسط 1ط عدد

هویج متوسط 1 عدد

سیب زمینی 1 عدد

سیر2 حبه 

جعفری خرد شده ۵۰ گرم

روغن زيتون يا روغن مايع 4 قاشق غذاخوری

اب لیموترش تازه  به مقدار دلخواه

نمک و فلفل به مقدار لازم

دارچین، زنجبیل و زیره و زعفران  هر کدام نصف قاشق چایخوری

پونه کوهی 1 قاشق مرباخوری

نان لواش برش داده شده به شکل مستطیل به مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه قارچ:

تمام سبزیجات شامل قارچ، فلفل دلمه، پیاز، هویج، سیب زمینی، سیر، گوجه فرنگی، جعفری و گل کلم را به صورت ریز خرد می کنیم و آنها را در یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس روغن و ادویه جات و نمک و فلفل را هم به آنها افزوده روی حرارت میگذاریم تا پخته و آب آن کاملاً کشیده شود. پس از خنک شدن، آب یک عدد لیموترش را به مایه  سمبوسه اضافه کرده و از آن به مقدار لازم لای نان لواشی که از قبل به صورت مستطیل برش داده شده قرار می دهیم و آن را به صورت مثلث می پیچیم و با قلم مو دو طرف سمبوسه را با کمی روغن چرب می کنیم، و سپس آنها را در سینی فر چیده و با حرارت ملایم می پزیم تا کمی قهوه ای رنگ شوند. این غذا را میتوانید با شس کچاپ میل کنید.

این مقدار غذا برای ۵ تا 6 نفر کافی است.

همچنین ببینید

نمناکی دست ها

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟ نمناکی دست ها عرق کردن کف دست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *