معماری
سوپ پیازچه
سوپ پیازچه

طرز تهیه سوپ پیازچه…

طرز تهیه سوپ پیازچه…

سوپ پیازچه

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه سوپ پیازچه به شرح زیر است :

پیازچه 200 گرم

سبزیجات (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) پاک شده ۲۰۰ گرم

هویج فرنگی متوسط 2 عدد

قارچ 150 گرم

جوست کنده 150 گرم

پونه کوهی1  قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به مقدار لازم

روغن زيتون ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا جو را به همراه چند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج را ریز خرد کرده به آن اضافه کنید. در انتها، سبزی خرد شده را به همراه پیازچه  خرد شده، پونه  کوهی، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد.

سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده و به همراه روغن زیتون و اب لیموترش  .تازه میل کنید. این سوپ برای ارامش معده مفید است

 این مقدار سوپ برای ۵ تا ۱ نفر کافی است.

همچنین ببینید

تخم کاهو

تخم کاهو و خواص درمانی آن….

 تخم کاهو و خواص درمانی آن…. خواص تخم کاهو: تخم کاهو از نظر طب قدیم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *