معماری
سوپ گندم
سوپ گندم

طرز تهیه سوپ گندم…

طرز تهیه سوپ گندم…

سوپ گندم

مواد لازم:

مواذ لازم برای تهیه  «سوپ گندم» به شرح زیر است:

 جو  با پوست  1 پیمانه 

جو پوست کنده نصف پیمانه

سبزیجات پاک کرده (تره، گشنیز، جعفری و اسفناج)  ۱۵۰ گرم

 پیاز متوسط 1 عدد 

روغن زیتون 6 تا 8 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی پوست کنده  ۵۰۰ گرم

نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل،  به مقدار لازم

 لیموترش تازه به مقدار لازم 

طرز تهیه:

گندم و جو را که از شب قبل خیس کرده اید به همراه چند لیوان آب روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، سپس پیاز را خلال کرده و به همراه هویج خرد شده به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. پس از پختن، سبزی را خرد کرده به همراه گوجه فرنگی رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به سوپ افزوده و اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده و به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید.

این مقدار سوپ برای ۵ تا ۱ نفر کافی است.

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *